Zeg hallo tegen de 15.4 nieuwe emoji van iOS 36, ze gaan je hart smelten

Apple introduceert een overvloed aan nieuwe emoji naast de nieuwste software-bèta’s, die ook beloven een groot aantal langverwachte nieuwe functies te leveren.

Onder de 36 nieuwe emoji die naar iOS 15.4 komen (evenals de Mac- en iPad-versie) bevinden zich een hele reeks nieuwe smileys, waaronder een smeltend gezicht, saluut, tranen tegenhouden, staren door vingers, diagonale mond, gestippeld gezicht en een nieuwe versie van mond overhandigen.

Er is ook een hele reeks nieuwe genderneutrale emoji en multiraciale opties om de aangeboden diversiteit te vergroten. Er is een zwangere man, een zwangere persoon en een persoon met een kroon (via Emojipedia).

Onder de zeven handgebaren zijn rechts, links, handpalm naar beneden, handpalm omhoog, hand met wijsvinger en duim gekruist (dwz geldgebaar), de wijsvinger wijzend naar de kijker en de handen van het hart. Er zijn ook 25 nieuwe versies van de handdruk-emoji, om huidskleurcombinaties op te nemen.

Elders hebben we een groot aantal nieuwe emoji, waaronder gebeten lip, nest, leeg nest, koraal, trol (kan handig zijn voor Twitter-gebruik), discobal, thoraxfoto, identiteitskaart, kruk, gietvloeistof, zwevende bubbels, auto wiel, waterglijbaan, rubberen ring, gelijkteken, pictogram voor bijna lege batterij en hasma.

Emoji iOS 15.4Afbeelding tegoed: Emojipedia

De integratie omvat emoji die is uitgebracht in Unicode-versie 14, die vorig jaar werd aangekondigd, dus het is niet echt een verrassing om ze te zien. Het is echter altijd goed om de interpretatie van Apple te zien.

Deze emoji worden momenteel getest in iOS 15.4 en zouden in de komende weken of zo naast de reguliere release van de OS-update moeten verschijnen. Ze zullen echter overschaduwd worden door Face ID met maskerinstelling en natuurlijk de komst van Universal Control voor Mac- en iPad-gebruikers. Na het bedompte vuurwerk dat iOS 15.3 was, zijn we verheugd om met een aantal nieuwe functies te kunnen spelen.

0 Shares:
You May Also Like