/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Widgets instellen en gebruiken in iOS 15 en iPadOS 15 - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Widgets instellen en gebruiken in iOS 15 en iPadOS 15

Deze handleiding gaat over het instellen en gebruiken van widgets in iOS 15 en iPadOS 15. Lees daarom stap voor stap deze gratis gids, Widgets instellen en gebruiken in iOS 15 en iPadOS 15. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Widgets instellen en gebruiken in iOS 15 en iPadOS 15 – Handleiding

Widgets biedt eenvoudig gebruik van favoriete apps en inhoud; niet nodig om door veelvouden te tikken en te vegen. startschermen om te vinden wat je nodig hebt. Krantenkoppen, weersvoorspellingen, agenda-afspraken, beursupdates, batterijniveaus en meer staan ​​centraal.

U kunt bijvoorbeeld een widget maken voor de Muziek-app die het laatst afgespeelde album weergeeft, een widget voor de Nieuws-app die de huidige koppen weergeeft, een widget voor de Agenda-app die alleen afspraken voor vandaag toont, of een widget voor de Notities-app die de laatste notitie weergeeft die u hebt gemaakt.

Een lange tijd een middelpunt op Android, widgets zijn de afgelopen jaren eindelijk op Apple-apparaten aangekomen en zijn bijgewerkt met elke nieuwe iteratie van iOS en iPadOS. Met iOS 14 en iPadOS 14 kun je eenvoudig widgets toevoegen en verwijderen, hun lay-out en grootte wijzigen en ze overal op je apparaat verplaatsen. thuis scherm. Mensen hebben ook coole aangepaste pictogrammen gemaakt met behulp van de Shortcuts-app.

Met iOS 15 en iPadOS 15 kun je nu meer soorten widgets toevoegen en de inhoud kiezen die je wilt zien. Hier leest u hoe u met widgets op een iPhone of iPad kunt werken.

Voeg een van de oorspronkelijke widgets van Apple toe aan je startscherm

Stap 1: Download iPadOS 15. Dit is een eenvoudige maar zeer belangrijke stap. Het is een goed idee om uw iPad eerst op de stroom aan te sluiten en alle geopende apps te sluiten voordat u begint. De iPadOS 15 is geen tijdrovende download, maar het is slim om op veilig te spelen. Wanneer je weer inlogt op je Home Op het scherm, zul je zien dat iPadOS automatisch verschillende widgets bovenaan heeft toegevoegd. Deze basiswidgets zijn echter misschien niet waar u in geïnteresseerd bent, of ze bevinden zich misschien niet in een positie die u leuk vindt. Laten we wat aanpassingen doen!

Stap 2: Tik en houd een lege ruimte op uw startscherm vast. Het kan overal zijn, zolang je maar op de achtergrond tikt in plaats van op de app. Al je apps zullen nu gaan bewegen. Kijk in de linkerbovenhoek van het scherm en je ziet een pluspictogram. Selecteer het.

Stap 3: Apple geeft je nu een lijst met native widgets om toe te voegen aan het startscherm. Stel dat u Apple News wilt toevoegen. Selecteer het en je ziet de widget met zes stippen eronder. Veeg naar rechts op de widget om door zes verschillende formaten te bladeren om uit te kiezen, op basis van hoe groot je de widget wilt hebben en hoeveel informatie je wilt tonen (verschillende widgets hebben verschillende grootte-opties). Wanneer u een maat vindt die u bevalt, selecteert u de knop Widget toevoegen Doorgaan.

Stap 4: De widget verschijnt nu op je startscherm. Er is echter een laatste probleem: u wilt misschien niet dat een van de vorige widgets verschijnt en u wilt misschien dat de nieuwe widget op een andere locatie staat. Druk nogmaals op de achtergrond van het startscherm om apps te laten slingeren en houd vervolgens uw nieuwe widget ingedrukt: Gebruik uw vinger om de widget te slepen waar u maar wilt.

U zult ook merken dat alle widgets mintekens in de linkerbovenhoek hebben. Selecteer het minteken om ongewenste widgets te verwijderen en wat ruimte op te ruimen. Hiermee wordt de app zelf niet verwijderd, alleen de widget.

Widgets toevoegen aan het scherm Vandaagweergave

De native en ondersteunde widgets van Apple zijn geweldig op het startscherm, maar je kunt ook widgets toevoegen aan het Today View-scherm, een ruimte gewijd aan widgets en tools waar je een grote hoeveelheid gepersonaliseerde informatie tegelijk kunt zien. Dit is wat u moet doen.

Stap 1: Veeg naar rechts op het startscherm van de iPad totdat u het scherm Vandaag ziet. Als je dit scherm nog nooit eerder hebt gebruikt, bevat het nummer enkele basiswidgets voor de levensduur van de batterij, nieuws, enzovoort. Houd een niet-widgetgebied van het scherm ingedrukt totdat het schudden begint en selecteer het plusteken in de linkerbovenhoek.

Stap 2: Je kunt nu door de lijst met widgets scrollen of (als je veel apps hebt) ervoor kiezen om naar een bepaalde app te zoeken en te kijken of deze een widget heeft. Omdat er zoveel meer ruimte is in de Vandaag-weergave, is dit een betere plek voor grotere widgets van derden met meer informatie.

Als er een app van derden is waarop je een widget wilt hebben, zorg er dan voor dat de app up-to-date is en dat je bent ingelogd, en controleer vervolgens de widgetlijst van Apple om te zien of deze er is. Over het algemeen zullen de meeste widgets het beste presteren als ze op zijn minst zijn geüpgraded naar iPadOS 14.

Stap 3: Stel dat u de Flipboard-app wilt toevoegen aan het Vandaag-scherm. Selecteer het uit de lijst en kies de maat die je leuk vindt (nogmaals, dit is een geweldige plek voor grotere maten). Als u klaar bent, kiest u Widget toevoegen.

Stap 4: Nu kunt u de widget ingedrukt houden en verplaatsen waar u maar wilt in de weergavelijst Vandaag. Zoals eerder kunt u ook het minteken op elke widget kiezen om deze te verwijderen. Voeg widgets toe en plaats ze totdat een scroll op het Vandaag-scherm u alle gewenste informatie geeft!

laatste opmerking:

Ik hoop dat je de gids Hoe je widgets instelt en gebruikt in iOS 15 en iPadOS 15 leuk vindt. Als je vragen hebt over dit artikel, kun je ons die vragen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


Posted

in

by