/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); watchOS 6.2.1 voor Apple Watch is nu verkrijgbaar met fix voor FaceTime Bug - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

watchOS 6.2.1 voor Apple Watch is nu verkrijgbaar met fix voor FaceTime Bug

Apple heeft een update uitgebracht van watchOS-versie 6.2.1 met prestatie-updates en bugfixes. De update richt zich op FaceTime-verbindingsproblemen met audio-oproepen via Apple Watch met apparaten met iOS 9.3.6 en ouder of OS X El Capitan 10.11.6 of ouder. De nieuwste software-update is voor Apple Watch series 4 en hoger.

Om uw horloge bij te werken, opent u de horloge-app op uw iPhone, scrolt u omlaag naar Algemeen > Software-update. Om de nieuwste update te installeren, moet Apple Watch voor ten minste 50% zijn opgeladen, op de oplader zijn geplaatst en moet de iPhone dicht bij het horloge worden gehouden.

Samen met de watchOS-update bracht Apple ook iOS 13.4.1 uit, waarmee hetzelfde probleem met FaceTime-audio- en videogesprekken werd opgelost met apparaten met oudere versies van iOS en macOS.

Hier zijn de volledige release-opmerkingen van Apple voor deze update:

watchOS 6.2.1 bevat verbeteringen en bugfixes:

Lost een probleem op waarbij apparaten met watchOS 6.2 niet konden deelnemen aan FaceTime-audiogesprekken met apparaten met iOS 9.3.6 en eerder of OS X El Capitan 10.11.6 en eerder

Vorige maand introduceerde Apple watchOS 6.2, met ondersteuning voor app-aankopen, zodat gebruikers rechtstreeks vanaf hun horloge aankopen kunnen doen. ECG-meldingen en meldingen van onregelmatige hartritmes werden ook beschikbaar gesteld in drie andere landen: Turkije, Chili en Nieuw-Zeeland. Kanttekening: ik ben teleurgesteld dat de VAE nog steeds niet in de lijst staat.

Na watchOS 6.2 verwachten we dat nieuwe updates kleine releases zijn met bug- of beveiligingsoplossingen. Niet alle ogen zijn gericht op watchOS 7, die naar verwachting een aantal nieuwe functies zal hebben. watchOS 7 zal waarschijnlijk worden gecombineerd met de release van de nieuwe Apple Watch-serie 6, later dit jaar. De geruchtenmolens hebben ons enthousiast gemaakt met nieuws over mogelijke functies zoals ondersteuning voor native slaapmonitoring en tracking-app, bloedzuurstofmonitoring, ondersteuning voor laag stroomverbruik en nog veel meer. We hebben eerder hier in detail aandacht besteed aan watchOS 7-geruchten.

Op basis van rapporten is een korte samenvatting van de nieuwe watchOS 7 dat deze belangrijke softwareverbeteringen zal hebben: de mogelijkheid om wijzerplaten te delen, een foto van iCloud als wijzerplaat te gebruiken, verbeterde Siri, opnieuw ontworpen trainingsmodus en een kindermodus genaamd Schooltijd voor meer ouderlijk toezicht. Met deze functie kunnen ouders tijdslimieten instellen voor apps en complicaties die door hun kinderen worden gebruikt. En om meer vrijheid te geven aan stand-alone horloge-apps, heeft watchOS 7 mogelijk een nieuw app-bestandssysteem waardoor het niet langer nodig is om hun iOS-begeleidende apps te downloaden.


Posted

in

by