wat zijn de laatste updates?

Met de auto of te voet is Google Maps onmisbaar geworden om je te verplaatsen. Door gedetailleerde informatie te verstrekken over plaatsen, privéadressen en routes via satellietbeelden, heeft het een revolutie teweeggebracht in het dagelijks leven van zijn gebruikers en de efficiëntie ervan kan niet worden ontkend.

Om altijd voorop te lopen op het gebied van technologie, werden in maart 2021 verschillende opmerkelijke updates aangekondigd, altijd met als doel het leven van reizigers gemakkelijker te maken. We nodigen u uit om in dit artikel de nieuwste functies op basis van kunstmatige intelligentie te ontdekken, aangeboden door Google Maps.

Begeleide navigatie binnen dankzij Live View

Na de lancering van Google Maps AR (augmented reality), in 2019, waarmee gebruikers in augmented reality kunnen navigeren, vond in 2021 de creatie van Live View plaats.

Het routevoorstel zal rekening houden met een nieuw criterium anders dan snelheid: het brandstofverbruik.

Live View is ontworpen om u door uw interieur navigatie. Met grote pijlen laat deze functie u precies zien waar u heen moet om een ​​specifieke winkel, lift, geldautomaat, enz. te vinden. Het systeem herkent alle opvallende punten die kunnen bestaan ​​in grote winkelcentra, treinstations, luchthavens … Het risico om te verdwalen is niet langer dankzij deze update.

Live View is nu beschikbaar in de meeste grote steden in de Verenigde Staten. Tokyo en Zürich zullen zeer binnenkort onder de begunstigden van deze functie zijn.

Het is tijd om na te denken over ecologie!

Vrucht van de samenwerking met de ” Nationaal laboratorium voor hernieuwbare energie », Google Maps heeft geïnvesteerd om een ​​tweede functie aan te kunnen bieden, namelijk het aanbieden van chauffeurs de meest ecologische route.

Het routevoorstel zal rekening houden met een nieuw criterium anders dan snelheid: het brandstofverbruik.

Google Maps stelt zijn gebruikers in staat om hun ecologische voetafdruk te besparen en biedt informatie over de dCO2-emissieniveau voor elk mogelijk pad. Na een vergelijking kan de reiziger de meest ecologische route oversteken, met dezelfde aankomsttijd als de snelste. Tijd en energie besparen voor zijn gebruikers, de internetgigant gaat groen.

Behalve de meest energiezuinige route, zal Google Maps de interface aanpassen om de meest ecologische vervoermiddel. Deze functies worden eerst in de Verenigde Staten aangeboden en zullen in de toekomst wereldwijd worden uitgebreid.

Een weersvoorspelling en een indicatie van de luchtkwaliteit

De laatste update die gepland is voor Google Maps, zal bestaan ​​uit het toevoegen van een gebied gewijd aan weersvoorspellingen. Dit onderdeel is het resultaat van een overeenkomst die heeft plaatsgevonden met ” The Weather Company ».

Altijd met het doel om een ​​complete service en een betere ervaring aan zijn gebruikers te bieden, zal deze functionaliteit binnenkort over de hele wereld beschikbaar zijn.

De applicatie volgt altijd een ecologische benadering en geeft ook informatie over: de luchtkwaliteit van een bepaald gebieddankzij een samenwerking met de ” Centrale Controleraad voor Vervuiling “. Deze update zal het leven van mensen met allergieën of luchtvervuiling gemakkelijker maken, maar zal in eerste instantie niet alleen gelanceerd worden op het niveau van de Verenigde Staten, Australië en India.

Als een tool die het leven van zijn gebruikers gemakkelijker maakt en inwerkt op de lokale SEO van uw bedrijf, is Google Maps voortdurend in ontwikkeling. Om van deze toepassing te profiteren, moet u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

0 Shares:
You May Also Like