/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Videoscreenshots vastleggen in VLC Media Player - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Videoscreenshots vastleggen in VLC Media Player

Deze handleiding gaat over het vastleggen van videoscreenshots in VLC Media Player. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap videoscreenshots vastleggen in VLC Media Player. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Videoscreenshots vastleggen in VLC Media Player – Gids

Wist je dat je in VLC screenshots kunt maken terwijl je films of video’s bekijkt? Er zijn verschillende manieren waarop u de platformonafhankelijke gratis mediaspeler kunt gebruiken om een ​​VLC-scherm vast te leggen en als afbeelding op uw computer of apparaat op te slaan. U kunt vervolgens de VLC-snapshot instellen als uw achtergrond, een miniatuur maken voor een YouTube-video of een leuke meme maken om met uw vrienden te delen. Of het nu gaat om screenshots van films of favoriete momenten uit je laatste homevideo, deze tutorial laat zien hoe je een screenshot van VLC maakt en de locatie van de VLC-snapshot op Windows en macOS laat zien.

VLC Media Speler

Hallo, welkom bij mijn korte maar zeer informatieve tutorial over het maken van batchscreenshots met VLC Media Player.

Laten we, voordat we beginnen, enkele basisprincipes uit de weg ruimen.

VLC-versie:

De versie van VLC die ik gebruik is Rincewind 2.1.5. Voor zover ik weet, doen eerdere versies van VLC het anders dan mijn tutorial zal niet werken voor jou als je 2.1.5 niet gebruikt. Hiervoor bied ik bij voorbaat mijn excuses aan.

Operationeel systeem:

Ik gebruik Windows 7. Ik neem aan dat Windows 8 vergelijkbaar is; als je echter iOS of Linux gebruikt, kan het er voor jou iets anders uitzien. Ik kan geen vragen beantwoorden als u een van deze besturingssystemen gebruikt, omdat ik er geen ervaring mee heb.

Basiskennis verondersteld:

Ik neem aan dat je de basis kent van het vinden van een programma, het openen van een programma en mogelijk het plaatsen van een dvd in de schijf van je computer. Deze tutorial behandelt deze dingen niet, dus als je niet weet hoe je dit moet doen, vraag het dan aan een vriend of ga googlen.

Update oktober 2017:

VLC heeft een nieuwe versie uitgebracht: 2.2.6 Umbrella. Deze tutorial werkt met deze versie. De voorkeureninterface ziet er nu een beetje anders uit, maar je kunt nog steeds op ‘alle’ klikken in de linkerbenedenhoek van het programma en vanaf dat moment werkt alles hetzelfde. Als je vragen hebt, laat het me weten.

Wat is VLC Media Player en waarom zou ik het gebruiken met Windows Media Player?

VLC Media Player, die u hier op de VideoLAN-website kunt vinden, speelt videobestanden af ​​en speelt video’s van dvd’s en Blu-rays af die erg lijken op Windows Media Player. Veel mensen geven echter de voorkeur aan de eenvoud van VLC Media Player en de stabiliteit. Persoonlijk heb ik Windows Media Player al jaren niet meer gebruikt, maar ik herinner me dat het van tijd tot tijd crashte, en ik crashte niet bij het bekijken van een video in VLC Media Player.

Of je VLC Media Player wel of niet moet gebruiken via Windows Media Player, hangt echt af van je voorkeur, omdat ze allebei vrijwel dezelfde dingen kunnen doen, maar aangezien ik Windows Media Player niet gebruik, is deze tutorial alleen voor VLC.

Waarom screenshots maken van een video?

Er zijn veel redenen waarom u batchscreenshots van een video wilt maken:

 • Misschien heb je echt genoten van sommige scènes in een korte film en zou je ze willen delen met vrienden.
 • U wilt een geanimeerde .gif-afbeelding maken om ergens op internet te gebruiken.
 • U wilt afbeeldingen uit een favoriete video halen en achtergronden maken voor uw computer of smartphone.
 • maak een map aan

  Maak een map op uw bureaublad door met de rechtermuisknop ergens te klikken en ‘Nieuw’ en vervolgens ‘Map’ te kiezen. Noem het wat je maar wilt en open vervolgens de map. Klik in de adresbalk en kopieer alles wat er is door met de rechtermuisknop te klikken en ‘Kopiëren’ te selecteren of op ‘CTRL + C’ te drukken.

  bereid je video voor

  Houd een video- of dvd-bestand bij de hand. Als u een videobestand gebruikt dat al op uw computer is opgeslagen, zorg er dan voor dat u weet waar het zich bevindt en dat u het kunt openen. gemakkelijk omhoog. Ik ga een video gebruiken van een kat die ik op een stockvideosite heb gevonden en die zich in een map op mijn bureaublad bevindt. Nu kunt u VLC Media Player openen.

  Videoscènefilter

  Selecteer ‘Extra’ helemaal omhoog in de taakbalk en vervolgens in ‘Voorkeuren’. Nu ziet u wat zich in de afbeelding hierboven voor u bevindt. klik op de knop naast ‘Alle’ in ‘Toon instellingen’. Het staat onder aan het venster dat u zojuist hebt geopend. Scroll vervolgens naar beneden met de schuifbalk en selecteer ‘Filters’. (#1 in de afbeelding hieronder.) Vink vervolgens aan de rechterkant het vierkante selectievakje aan met de tekst ‘Scènevideofilter’. (#2 in de afbeelding hieronder.) Als je dit correct hebt gedaan, zou je het woord ‘scène’ in het onderstaande tekstvak moeten zien. (#3 in de afbeelding hieronder.)

  instellingen

  Ga nu terug naar het linkermenu en dubbelklik op het woord ‘filters’. Dit breidt zich uit naar een meer diepgaand menu. Hier scrol je naar beneden tot je ‘Scènefilter’ ziet en klik je erop. Nadat je op ‘Scènefilter’ hebt geklikt, zie je rechts van je dat er een aantal nieuwe opties zijn. Ten eerste kun je kiezen in welk formaat VLC je afbeeldingen zal opslaan. PNG-bestanden zijn erg groot, maar ze zijn ook van de beste kwaliteit. Ik raad aan om het te laten zoals het is, tenzij je van plan bent om screenshots te maken van een hele film. Als u dit in PNG-indeling doet, zou elke computer aanzienlijk vertragen. In dat geval moet u de instelling wijzigen in JPG- of JPEG-indeling. Aangezien ik aanneem dat je op dit moment geen beelden van een hele film vastlegt, ga je verder met PNG.

  Dan zie je ‘Beeldbreedte’ en ‘Beeldhoogte’. Laat ze op -1 staan ​​om ervoor te zorgen dat VLC de grootte van schermafbeeldingen niet aanpast. Ik heb deze instelling nooit veranderd; als ik mijn schermafbeeldingen te groot vind, verklein ik ze later met een beeldbewerkingsprogramma.

  De volgende optie is het voorvoegsel van de bestandsnaam. Standaard is dit ‘scène’. Je kunt het houden zoals het is of het veranderen in wat je maar wilt.

  video afspelen

  Klik op het afspeelsymbool onderaan de VLC, helemaal naar links. Kies of je video een bestand of schijf is en klik op ‘toevoegen’ en ‘afspelen’. Je video moet worden afgespeeld. Als het lang is, raad ik aan het programma te minimaliseren (NIET SLUITEN) en iets anders te doen. De video kan om de paar seconden even pauzeren om een ​​beeld te krijgen; Maak je geen zorgen.

  Heck je afbeeldingen

  Wanneer de video is afgespeeld, opent u de map met uw afbeeldingen! Als er iets corrupt uitziet, verwijder het dan; soms slaagt VLC er niet in om een ​​batch-image vast te leggen en ziet het er uiteindelijk corrupt uit. In mijn ervaring is dit niet veel gebeurd, maar als het jou overkomt, pas dan de ‘Recording Rate’ aan en speel de video opnieuw af.

  Haal het vinkje weg bij ‘Videoscènefilter’

  Voordat je nog een video bekijkt, ga je terug naar ‘Filters’ in het menu ‘Voorkeuren’ en schakel je ‘Scene Video Filter’ uit, zodat VLC deze video niet vastlegt.

  laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe video-screenshots te maken in VLC Media Player. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by