/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Twitter promoot apps van derden om te helpen bij de beveiliging - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Twitter promoot apps van derden om te helpen bij de beveiliging

In plaats van hard te werken om zijn eigen beveiligingstools te maken, lijkt Twitter gebruikers nu naar apps van derden te duwen om zichzelf op het platform te beschermen.

Zoals ontdekt door TechCrunch, voert Twitter momenteel een beperkte test uit die apps van derden promoot als alternatief wanneer de eigen tools en functies van het bedrijf gebruikers niet genoeg hulp bieden. Momenteel is deze test beperkt tot alleen de beveiligingstools Block Party, Bodyguard en Moderate.

De test vraagt ​​je om te overwegen een van deze tools van derden te gebruiken wanneer je een ander account op Twitter uitschakelt of blokkeert, om de algehele ervaring niet te verstoren. Het is momenteel onduidelijk of andere tools in de toolbox van Twitter, zoals de “expressie” en “meet”-tools, op dezelfde manier aan gebruikers zullen worden aangekondigd.

Ondanks het nieuwe initiatief dat het rechtstreeks aan gebruikers adverteert, bestaat Twitter’s Toolbox al maanden als een online hub die de tools van derden laat zien die ontwikkelaars hebben gemaakt om het platform te verbeteren. Deze online hub is geïntroduceerd om ontwikkelaars aan te moedigen om de vernieuwde API van Twitter te maken en ermee samen te werken, iets waar veel ontwikkelaars voor terugdeinzen na jaren van vijandigheid van Twitter.

Hier is een overzicht van de oproep voor het gebruik van blokkeertools van derden. | Via TechCrunch.

Amir Shevat, directeur van ontwikkelaarsproducten bij Twitter, vertelde TechCrunch dat “[utvecklare] we willen gebruikers en we willen ze de juiste gebruikers op het juiste moment bieden – wat waarde biedt aan zowel Twitter-gebruikers, die momenteel deze ontwikkelingsinnovaties nodig hebben, als distributie aan die ontwikkelaars.

“Dit is de eerste stap in onze samenwerking met ontwikkelaars om echt aan deze behoeften te voldoen”, vervolgde Shevat.


Posted

in

by