Twitter-concurrent Super Follows Onlyfans woont nu in bepaalde gebieden

De veelbesproken Super Follows-functie van Twitter is nu in sommige regio’s beschikbaar op iOS-apparaten.

Als Onlyfans is Super Follow-up een nieuwe manier voor Twitter-gebruikers om maandelijks inkomen te verdienen door content voor abonnees te delen met hun volgers.

Twitter hoopt dat de dienst activisten, journalisten, muzikanten, curatoren van inhoud, schrijvers en meer zal aantrekken, maar hun toegeeflijke houding ten opzichte van inhoud voor volwassenen kan een heel ander soort klantenbestand betekenen.

Dankzij Super Follows kunnen mensen een maandelijks abonnement afsluiten van $ 2,99, $ 4,99 of $ 9,99 per maand om bonussen te verdienen, “achter de schermen”-content voor hun meest betrokken Twitter-volgers. Abonnees krijgen extra speciale toegang tot hun ongefilterde gedachten, eerste glimpen en gesprekken als enige abonnees van hun favoriete accounts.

De makers kunnen hun Super Followers vinden en ermee communiceren door te zoeken naar het merk Super Followers. Deze openbare badges worden gemarkeerd onder hun Super Volgers-naam wanneer ze reageren op een Tweet van een maker.

Momenteel kan slechts een kleine groep in de VS die zich heeft aangemeld een Super Follows-abonnement maken. Mensen kunnen blijven vragen om op de wachtlijst te komen om een ​​Super Follows-abonnement aan te maken door de zijbalk op uw thuistijdlijn te openen, op inkomsten genereren te tikken en vervolgens Superfollows te selecteren. Om nu in aanmerking te komen voor de wachtlijst, moet je 10.000 of meer volgers hebben, minimaal 18 jaar oud zijn, 25 keer getweet hebben in de afgelopen 30 dagen, in de VS zijn en Twitter volgen. Super volgt het beleid.

Om je te abonneren, druk je op de Super Follow-knop in het profiel van een account om een ​​beschrijving van de betaalde aanbiedingen en prijzen te zien. Als je interesse hebt, kun je nogmaals op drukken om je in te schrijven via betaling in de app. Als je iemand Superfollowt, zie je inhoud die alleen op je tijdlijn is geabonneerd, en je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor je App Store voor iOS-abonnementsinstellingen.

Op dit moment kunnen Super Followers speciale toegang krijgen tot Tweets-only Tweets, met meer als Super Follower-ruimtes, nieuwsbrieven, de keuze om zich te registreren voor verschillende abonnementsniveaus die de makers kunnen bieden, de mogelijkheid om anoniem te abonneren. en meer.

Momenteel kunnen iOS-gebruikers in de VS en Canada kiezen voor Super Follow-accounts. Twitter zal het de komende weken lanceren voor mensen die iOS over de hele wereld gebruiken. De makers kunnen Super Follows Tweets alleen delen op iOS en Super Follows Tweets kunnen worden bekeken op iOS, met Android en twitter.com binnenkort.

Bron: Twitter

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Contacten toevoegen aan Gmail

Door iemand als contactpersoon aan uw Gmail-account toe te voegen, kunt u snel de contactgegevens van die persoon…