Toegang tot en bewerken van iCloud-bestanden op iPhone en iPad


Bekijk de tutorial van Hoe toegang te krijgen tot iCloud-bestanden en deze te bewerken vanaf iPhone en iPad

Dus na veel verzoeken van onze gebruikers is hier een gids over toegang krijgen tot en bewerken van iCloud-bestanden van iPhone en iPad.

Gebruik je iCloud om je documenten en andere bestanden op te slaan van meerdere Apple-apparaten die je bezit? Dan kun je ze rechtstreeks op je iPhone en iPad openen, bekijken, bewerken en beheren met de app Bestanden.

Apple introduceerde de Bestanden-app die de iCloud Drive-app verving naast de release van iOS 11. Dit maakte het een stuk eenvoudiger om toegang te krijgen tot elk soort bestand of map die is opgeslagen op de cloudservers van Apple. Dit kunnen screenshots, PDF-documenten, zip-bestanden en meer zijn. Met deze app kunnen gebruikers al hun bestanden in verschillende mappen ordenen en de wijzigingen die ze maken, worden automatisch gesynchroniseerd op al hun Apple-apparaten.

Bent u geïnteresseerd in het beheren van uw bestanden die zijn opgeslagen op de iCloud Drive? Perfect, laten we bespreken hoe u iCloud-bestanden kunt openen en bewerken vanaf zowel iPhone als iPad.

iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad

Voordat u doorgaat met de procedure, moet u ervoor zorgen dat uw iPhone en iPad iOS 13 / iPadOS 13 of hoger gebruiken. Hoewel de app Bestanden beschikbaar is sinds iOS 11, zijn bepaalde functies niet beschikbaar in de oudere versies. Als u de app Bestanden niet op uw apparaat ziet, downloadt u deze gewoon uit de App Store.

 1. Open de app “Bestanden” vanuit het startscherm van uw iPhone en iPad.

 2. Tik in het menu Bladeren van de app Bestanden op “iCloud Drive” zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

  iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad

 3. Hier kunt u alle mappen bekijken die op iCloud zijn opgeslagen. Om hier wijzigingen aan te brengen, tikt u op “Selecteren” in de rechterbovenhoek van het scherm.iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad
 4. Tik gewoon op een van de mappen om deze te selecteren. U hebt nu de mogelijkheid om die specifieke map indien nodig te verwijderen. Tik voor meer opties op het pictogram “drie stippen”.iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad
 5. U heeft de mogelijkheid om de map te comprimeren / decomprimeren of te kopiëren / plakken naar een andere locatie.iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad
 6. Tik op een van de mappen onder iCloud Drive om alle bestanden te zien die eronder zijn opgeslagen. Net als bij de derde stap, als je naar het bewerkingsmenu gaat door op “Selecteren” te tikken, heb je de mogelijkheid om bestanden te verwijderen, comprimeren en decomprimeren. Bovendien zult u ook opties opmerken waarmee u een duplicaatkopie kunt maken of de bestanden naar een nieuwe locatie of een andere map in iCloud Drive kunt verplaatsen, afhankelijk van uw voorkeur.iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad
 7. Door de optie Verplaatsen te kiezen, kunt u uw documenten en andere bestanden verplaatsen naar de fysieke opslag van uw iPhone of iPad. Als u meerdere cloudservices gebruikt, kunt u ook bestanden verplaatsen van iCloud Drive naar Google Drive, Dropbox en meer.iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad
 8. Als u lang op een van de bestanden op uw iCloud Drive drukt, krijgt u toegang tot nog meer opties. Hier kunt u het bestand naar uw voorkeur hernoemen, bestandsinformatie bekijken, tags toevoegen of snel een voorbeeld van het bestand bekijken.iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad

Dat is een overzicht voor het openen en bewerken van iCloud Drive-bestanden vanuit het comfort van je iPhone en iPad, het is vrij eenvoudig toch?

Alle wijzigingen die u aanbrengt in de bestanden en mappen in de app, worden onmiddellijk gesynchroniseerd met al uw andere Apple-apparaten die zijn aangemeld bij hetzelfde iCloud-account, waardoor het een handige manier is om uw cloudopslag georganiseerd te houden.

Wilt u uw iCloud-bestanden openen en bewerken terwijl u uw Windows-pc of Mac gebruikt? U kunt gebruikmaken van de iCloud.com-website van Apple om uw iCloud Drive-bestanden eenvoudig te ordenen. U hoeft geen extra software te installeren omdat u alleen een webbrowser nodig heeft.

Gebruik je een andere dienst om je bestanden veilig op te slaan in de cloud? De app Bestanden kan ook worden gebruikt om bestanden te openen en te bewerken die zijn opgeslagen op cloudopslagservices van derden, zoals Google Drive, Dropbox, enz. Als u zich op meerdere services hebt geabonneerd, is het ook vrij eenvoudig om uw bestanden over te zetten tussen de cloudopslag en houd ze up-to-date.

Is het je gelukt om al je iCloud Drive-bestanden en -documenten rechtstreeks vanaf je iPhone en iPad te ordenen? Wat vind je van het gemak dat de Bestanden-app met zich meebrengt? Laat ons uw mening en mening weten in de opmerkingen hieronder.

Hoe iCloud-bestanden van iPhone en iPad te openen en te bewerken Gids is gratis?

Vanaf: Gratis
Deze gids is een gratis model
Gratis proefversie: kan worden opgenomen, kijk op de officiële site, die we hierboven noemden.
De prijs voor het openen en bewerken van iCloud-bestanden van iPhone en iPad is gratis of Freemium. Dit betekent dat u echt kunt genieten van de handleiding Toegang krijgen tot en bewerken van iCloud-bestanden van iPhone en iPad.

De handleiding Hoe iCloud-bestanden van iPhone en iPad te openen en te bewerken geeft u een gebruiksvriendelijk en efficiënt beheer en hoe u iCloud-bestanden kunt openen en bewerken vanaf iPhone en iPad zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkste dingen. Het is een vriendelijke gids om te gebruiken, misschien zult u er dol op zijn en hoe u iCloud-bestanden van iPhone en iPad kunt openen en bewerken zelfstudie kan worden gebruikt op Linux-, Windows- of Android-apparaten.

iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad: voordelen

 • De zelfstudie Hoe u iCloud-bestanden van iPhone en iPad kunt openen en bewerken, is gratis.
 • Helpt veel gebruikers om tijdig te reageren op interesse.
 • De prijs van de gids Hoe iCloud-bestanden van iPhone en iPad te openen en te bewerken is gratis.

iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad: veelgestelde vragen

Samenvatting van de zelfstudie: iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone en iPad

In deze handleiding hebben we u verteld over hoe u iCloud-bestanden kunt openen en bewerken vanaf iPhone en iPad; lees alle stappen zodat u begrijpt hoe u iCloud-bestanden van iPhone en iPad kunt openen en bewerken als u hulp van ons nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Hoe deze tutorial je helpt?

Dus in deze handleiding bespreken we hoe u iCloud-bestanden van iPhone en iPad kunt openen en bewerken, wat u ongetwijfeld helpt.

Wat is de werkelijke tijd waarin deze methode is voltooid?

De tijd om de tutorial Toegang tot en bewerken van iCloud-bestanden van iPhone en iPad te voltooien, is 10+ minuten.

Wat zijn de ondersteunde apparaten?

Wat zijn de ondersteunde besturingssystemen?


Hoe iCloud-bestanden openen en bewerken vanaf iPhone & iPad Zelfstudie: laatste opmerking

Voor onze bezoekers: Als u vragen heeft over het openen en bewerken van iCloud-bestanden van iPhone en iPad, stel deze dan alstublieft via de commentaarsectie hieronder of neem rechtstreeks contact met ons op.
Opleiding: Deze handleiding of tutorial is alleen voor educatieve doeleinden.
Desinformatie: Als u verkeerde informatie over de gids “Toegang tot en bewerk iCloud-bestanden van iPhone en iPad” wilt corrigeren, neem dan alstublieft contact met ons op.
Wil je een alternatieve methode toevoegen: Als iemand de meer methoden aan de gids wil toevoegen Hoe toegang te krijgen tot iCloud-bestanden en deze te bewerken vanaf iPhone en iPad, neem dan alstublieft contact met ons op.
Onze contactpersoon: Gebruik alstublieft onze contactpagina voor hulp. U kunt ook onze sociale media en accounts gebruiken door de Whatsapp, Facebooken Twitter voor uw vragen. We helpen je altijd graag. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24-48 uur (weekend vrij).
Kanaal: Als je de nieuwste software-updates en discussie over software in je zak wilt, dan is hier onze Telegram-kanaal.

0 Shares:
You May Also Like