/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet op iOS 8? Hier is echt een gekke tijdelijke oplossing - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet op iOS 8? Hier is echt een gekke tijdelijke oplossing


Bekijk de tutorial van Spotlight-zoekresultaten Leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt dwaze tijdelijke oplossing

Dus na veel verzoeken van onze gebruikers is hier een gids over Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt domme tijdelijke oplossing.

Spotlight heeft veel nieuwsfuncties en verbeteringen gekregen met de nieuwste versie van iOS, maar samen met die veranderingen kwam er een merkwaardige bug die willekeurig voorkomt dat Spotlight op een iPhone of iPad met lege zoekresultaten werkt.

De situatie is moeilijk betrouwbaar te reproduceren omdat deze volledig willekeurig lijkt, maar het symptoom is altijd hetzelfde; Spotlight wordt aangeroepen door het startscherm van iOS, maar wat er ook in de schijnwerpers wordt getypt, er wordt helemaal niets geretourneerd, je krijgt gewoon een leeg scherm zonder zoekresultaten. Zelfs op zoek naar iets voor de hand liggends als ‘telefoon’ (dat de telefoon-app en alles wat ‘telefoon’ noemt, inclusief e-mails, berichten, apps, alles op wikipedia of het web en wat dan ook, absoluut niets oplevert – het trefwoord of de tekst die u typt doet er niet toe, niets werkt in Spotlight wanneer je deze bug raakt.

Nu ik dit regelmatig ervaar op een iPhone 6 Plus met de nieuwste versie van iOS beschikbaar (8.1, daarover later meer), heb ik een echt domme oplossing gevonden om het probleem consequent op te lossen: Stuur uzelf een e-mail van de iPhone naar uw iPhone-e-mailadres

Ja, serieus. Ik weet dat dat absurd klinkt, maar als je je iOS-apparaat een e-mail stuurt, zal Spotlight-zoeken weer gaan werken. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf een e-mail te sturen naar het e-mailaccount dat is ingesteld op het iOS-apparaat, en zodra de nieuwe e-mail wordt gedetecteerd door de iOS Mail-app (zoals aangegeven door een melding of de nieuwe e-mailballon), werkt Spotlight plotseling nog een keer.

Het is duidelijk dat dit een bug is met Spotlight, maar op basis van e-mails en opmerkingen die we hier krijgen, lijkt het vrij wijdverbreid te zijn, aangezien gebruikers melden dat Spotlight helemaal niet meer werkt of dat Spotlight in plaats daarvan geen resultaten teruggeeft waaraan ze gewend waren, krijgen gebruikers het volledig nutteloze lege scherm. Sommige gebruikers hebben gemeld dat het wijzigen van de prioriteit van zoekresultaten ook problemen met iOS Spotlight kan oplossen, maar het was minder betrouwbaar tijdens het testen. Wat deze bug nog vreemder maakt, is dat in de release-opmerkingen van iOS 8.1 specifiek wordt vermeld dat er een oplossing is voor zoeken die geen resultaten laat zien, maar misschien was dat een ander probleem dan dit.

Ik bedacht deze stomme e-mailtruc om per ongeluk het lege probleem met Spotlight-resultaten op te lossen door mezelf een paar notities te e-mailen. Zodra de nieuwe e-mailmelding binnenkwam, werkte Spotlight op magische wijze om de zoekresultaten opnieuw te tonen. Ik heb de oplossing verschillende keren kunnen repliceren, wat, hoewel behoorlijk maf, nuttig is en zeker te verkiezen is boven de andere oplossing die Spotlight-glitch in iOS verhelpt, namelijk het opnieuw opstarten van de iPhone (of iPad).

Als Spotlight je een leeg scherm toont zonder zoekresultaten of willekeurig niet werkt in iOS, probeer dit dan eens en laat ons weten of het ook voor jou werkt. Vermeld ook welke iOS-versie je gebruikt.

Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een Really Silly Temporary Fix Guide is gratis?

Vanaf: Gratis
Deze gids is een gratis model
Gratis proefversie: kan worden opgenomen, kijk op de officiële site, die we hierboven noemden.
De Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt dwaze tijdelijke fix-tutorial, prijs is gratis of Freemium. Dit betekent dat u echt kunt genieten van de Spotlight-zoekresultaten Blank of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een Really Silly Temporary Fix-gids.

De Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een Really Silly Temporary Fix-gids die u een gebruiksvriendelijk en efficiënt beheer geeft en Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing waarmee je je kunt concentreren op de belangrijkste dingen. Het is een vriendelijke gids om te gebruiken, misschien vind je het geweldig en Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een Really Silly Temporary Fix-tutorial die kan worden gebruikt op Linux-, Windows- of Android-apparaten.

Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing: voordelen

  • De Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt Silly Temporary Fix-tutorial die gratis is.
  • Helpt veel gebruikers om tijdig te reageren op interesse.
  • De prijs van de Spotlight-zoekresultaten Leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een Really Silly Temporary Fix-gids die gratis is.

Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt dwaze tijdelijke oplossing: veelgestelde vragen

Samenvatting van de zelfstudie: Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt dwaze tijdelijke oplossing

In deze handleiding hebben we u verteld over Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt dwaze tijdelijke oplossing; lees alle stappen zodat u de Spotlight-zoekresultaten Leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8 begrijpt? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing voor het geval je hulp van ons nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Hoe deze tutorial je helpt?

Dus in deze handleiding bespreken we de Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing, die je ongetwijfeld helpt.

Wat is de werkelijke tijd waarin deze methode is voltooid?

De tijd om de Spotlight-zoekresultaten leeg te maken of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt Silly Temporary Fix-tutorial van 10+ minuten.

Wat zijn de ondersteunde apparaten?

Wat zijn de ondersteunde besturingssystemen?


Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke fix-tutorial: laatste opmerking

Voor onze bezoekers: Als u vragen heeft over de Spotlight-zoekresultaten Leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing, vraag het ons dan via het commentaargedeelte hieronder of neem rechtstreeks contact met ons op.
Opleiding: Deze handleiding of tutorial is alleen voor educatieve doeleinden.
Desinformatie: Als u verkeerde informatie over de gids “Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing”, neem dan zo vriendelijk contact met ons op.
Wil je een alternatieve methode toevoegen: Als iemand de meer methoden aan de gids wil toevoegen Spotlight-zoekresultaten leeg of Spotlight werkt niet in iOS 8? Hier is een echt gekke tijdelijke oplossing, neem dan zo vriendelijk contact met ons op.
Onze contactpersoon: Gebruik alstublieft onze contactpagina voor hulp. U kunt ook onze sociale media en accounts gebruiken door de Whatsapp, Facebooken Twitter voor uw vragen. We helpen je altijd graag. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24-48 uur (weekend vrij).
Kanaal: Als je de nieuwste software-updates en discussie over software in je zak wilt, dan is hier onze Telegram-kanaal.


Posted

in

by