/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Spotlight-zoekopdracht aanpassen op iPhone en iPad - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Spotlight-zoekopdracht aanpassen op iPhone en iPad

Deze gids gaat over het aanpassen van Spotlight Search op iPhone en iPad. Dus lees deze gratis gids, Hoe Spotlight Search op iPhone en iPad stap voor stap aan te passen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Spotlight-zoekopdracht aanpassen op iPhone en iPad – Gids

Nieuwe iOS-gebruikers zullen nooit nadenken over zoeken – Spotlight Search en daarna hoe Spotlight Search op iPhone, iPad en iPod touch te beheren en aan te passen wanneer gezocht op de nieuwste iOS. Maar de krachtige zoekhulpmiddelen van Apple voor iOS-apparaten, Spotlight Search, levert verbluffende resultaten op voor geïnstalleerde apps, opgeslagen contacten, notities, iBooks, video’s, podcasts, muziek, audioboeken, spraakmemo’s, gebeurtenissen, herinneringen, berichten en e-mails. . Heb je ooit Spotlight-zoeken op je iPhone, iPod touch of iPad gebruikt, maar ben je benieuwd hoe je je resultaten kunt aanpassen? Een deel van wat iOS Spotlight geweldig maakt, is het feit dat je de resultaten kunt aanpassen om precies weer te geven zoals je wilt.

Ik verplaats apps vaak in mappen en op mijn startscherm, dus ik gebruik liever Spotlight om ze te vinden dan door mappen en pagina’s te bladeren. Naast het aanleren van Spotlight welke resultaten voor jou het belangrijkst zijn, kun je ervoor kiezen om bepaalde items niet weer te geven in zoekopdrachten. Ik wil niet dat mijn iPod-nummers verschijnen, dus heb ik die instelling uitgeschakeld. Bijna 100% van de tijd dat ik Spotlight gebruik, zoek ik naar een app of een e-mail. Ik heb Spotlight geconfigureerd om deze resultaten voor alles weer te geven.

Spotlight-zoekopdracht organiseren

Als u een iOS-versie tussen 8 en 10 gebruikt, kunt u de volgorde van de verschillende categorieën in de zoekopdracht wijzigen door de categorie te slepen en neer te zetten.

 • Eerst moeten we de iPad-instellingen invoeren. Dit is de app die eruitziet alsof versnellingen draaien.
 • Kies in de iPad-instellingen Algemeen in het menu aan de linkerkant. dat zal algemene instellingen oproepen.
 • Kies in het algemeen Spotlight Search. Deze optie staat bovenaan, net onder de Siri-instellingen.
 • Met de Spotlight-zoekinstellingen kunt u specifieke categorieën in-/uitschakelen en de volgorde wijzigen waar een categorie in de lijst verschijnt. Als je Spotlight-zoeken voornamelijk gebruikt om apps te vinden, verplaats je apps naar de bovenkant van de lijst. Als u meer geïnteresseerd bent in het vinden van muziek of films op uw iPad, kunt u deze bovenaan de lijst plaatsen.
 • Om een ​​categorie te verplaatsen, houdt u uw vingertop langs de drie horizontale lijnen rechts van de categorielijst. Terwijl u uw vinger ingedrukt houdt, veegt u de categorie omhoog of omlaag in de lijst en laat u uw vinger los wanneer u zich op de juiste plaats bevindt.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Spotlight-zoekopdracht aanpassen op iPhone en iPad. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by