Sony onthult nieuwe PS5-fronten in verschillende kleuren

Sony heeft onthuld dat de nieuwe lijn officiële PS5-faceplates in januari 2022 wordt gelanceerd, zodat je het standaard witte ontwerp kunt verwisselen voor een kleurrijker alternatief.

Er zijn vijf nieuwe kleuropties om uit te kiezen: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple.

Deze nieuwe façades zullen beschikbaar zijn voor Standard- en Digital Edition-modellen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je next-gen PlayStation-console niet wordt ondersteund. Sony legde uit dat het gemakkelijk is om de nieuwe facings zelf aan de PS5 te bevestigen, zodat je je console nergens heen hoeft te sturen.

De volgende landen kunnen de gevels in januari kopen bij deelnemende retailers: Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, China, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië, Vietnam, Korea en de Filippijnen.

Maak je geen zorgen als jouw land niet is opgenomen, aangezien PlayStation heeft verduidelijkt dat het de nieuwe faceplates in 2022 in andere gebieden zal lanceren. Sony heeft nog niet gezegd hoeveel deze faceplates zullen kosten, maar we houden je op de hoogte Geplaatst.

Het is geen verrassing dat PlayStation deze nieuwe façades lanceert, omdat we al wisten dat je het ontwerp van de PS5 gemakkelijk kunt aanpassen. Het derde bedrijf Dbrand biedt zelfs al zijn eigen PS5-gevels aan.

Sony heeft ook onthuld dat het een aantal nieuwe DualSense-controllers lanceert die passen bij de kleuren van de gevels van de console. Hoewel de DualSense Cosmic Red en Midnight Black-pads al bestaan, zal het in januari 2022 de nieuwe Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple-modellen lanceren.

Er zullen hier geen interne upgrades zijn, dus verwacht geen verbetering in de levensduur van de batterij of iets dergelijks. De nieuwe kleuren zijn de enige verschillen met de originele DualSense-controller, maar het is nog steeds leuk om een ​​grotere verscheidenheid aan kleuropties te zien.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Wat zijn Ethereum (ETH) gaskosten?

Als je Ethereum of Ethereum-gerelateerde dingen zoals NFT’s (niet-fungible tokens) of slimme contracten hebt bekeken, heb je waarschijnlijk…