Scalpers vernietigt nog een PS5-vulling en dat is meer dan de grap

Scalpers verpest nog steeds de verkoop van PS5 aan het publiek, met makers van een populaire robot die brutaal beweren dat ze dinsdag meer dan 2.000 consoles hebben aangesloten op de retailer GAME.

De makers van Carnage Bot beweerden dat gebruikers vooraan in de rij konden springen toen dinsdagochtend een beperkt aantal consoles in de uitverkoop ging. De reset, die sommige spelers de hoop heeft gegeven om eindelijk de beste PS5-games te krijgen, was in tien minuten uitverkocht.

Er zijn nog 2 gevallen met succes geschat voor de GAME-navulling van vandaag op PS000. Elke keer gemakkelijker en gemakkelijker”, schrijft het nu vergrendelde account terwijl kopers probeerden de volgende generatie consoles te grijpen. “5K + Checkouts, duizenden overwinningen gemaakt”, vervolgde hij, volgens tweets gezien door VGC.

Afbeelding tegoed: VGC

Veel Twitter-gebruikers hebben gevierd dat ze meer dan 10 bevestigings-e-mails hebben ontvangen bij het gebruik van het Carnage Bot-platform, dat hopelijk zal worden opgepikt door de winkelier die probeert ervoor te zorgen dat er slechts één console per klant wordt vrijgegeven.

Het idee voor degenen die consoles op deze dubieuze manieren overnemen, is om op de aftermarket voor enorme winsten te verkopen. Er is niets illegaals aan hun acties en online winkels zoals eBay zijn niet betrokken bij het verkopen van items ver boven hun oorspronkelijke waarde. Ja kapitalisme!

Een woordvoerder van GAME vertelde VGC: “Er is nog steeds veel vraag naar PlayStation 5’s en die vraag is veel groter dan het huidige aanbod. We hebben krachtige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze “1 per klant”-verklaring wordt gehandhaafd, zodat zoveel mogelijk individuele klanten succesvol kunnen kopen.

“Alle pre-orders zijn onderhevig aan automatische controles en orderupdates, aangezien annuleringen na deze controles plaatsvinden nadat een klant een geldige e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen. Op dit moment zijn deze bestellingen nog pre-orders en als zodanig zijn er nog geen betalingen aan klanten gedaan. Betalingen beginnen wanneer onze bestellingscontroles zijn voltooid. “

0 Shares:
You May Also Like