Samsung voegt comedyzender NextUp toe aan zijn Smart Start-platform

Kerstmis is bijna hier en mensen zullen veel tijd besteden aan het inhalen van wat ze het hele jaar door hebben gemist, en Samsung doet zijn best om eigenaren van smart-tv’s iets te bieden om van te genieten.

Je herinnert je misschien nog van het begin van het jaar dat Samsung zijn Smart Start-actie onthulde. Voor degenen die het niet weten, Samsung bood klanten in nieuwe smart-tv-aankopen meer dan £ 200 aan apps en entertainmentdeals aan toen ze een tv uit 2020 of 2021 kochten.

Als onderdeel van dit platform heeft Samsung het comedy-streamingkanaal NextUp toegevoegd aan zijn selectie van app-abonnementen, en voegt het zich bij YouTube Premium, Rakuten TV, Tidal-muziek en Brtibox in de promotie.

NextUp organiseert ‘het beste van de Britse comedyscene’ en biedt kijkers de ervaring van het kijken naar stand-upcomedy met live-uitzendingen rechtstreeks vanuit locaties zoals The Comedy Store en The Pleasance. Kijkers van het kanaal kunnen ook honderden comedyspecials op aanvraag bekijken, allemaal zonder reclame.

Het idee achter Smart Start is om kijkers de mogelijkheid te geven om premium-apps uit te proberen op hun gloednieuwe tv’s voor de eerste paar maanden van eigendom zonder te hoeven betalen voor abonnementen. Als je het leuk vindt, kun je doorgaan; als je dat niet doet, hoef je niet verder te gaan.

De aanbieding is beschikbaar voor iedereen die tussen 30 juni 2021 en 6 januari 2022 een nieuwe Samsung 2020 of 2021 Smart TV activeert, met een abonnement van 3 maanden inbegrepen bij hun aankoop. Dus als je tijdens Black Friday een nieuwe Samsung tv hebt gekocht, kom je in aanmerking voor deze aanbieding.

Sarah Henley, COO van NextUp zei: “We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van Samsung’s Smart Start-aanbod. Het is onze missie om de thuisbasis te zijn van live comedy, en deze samenwerking zorgt ervoor dat dit mogelijk wordt. Leden kunnen vanuit hun luie stoel ongelooflijke specials van de meest opwindende namen zien in aankomende comedy- en liveconcerten van de beste clubs van Groot-Brittannië – ongefilterd, onbewerkt en zonder wachtrij. badkamer ! En nu, meer dan ooit, moeten mensen echt lachen!

Je houdt misschien van …

Samsung lanceert Smart Start voor nieuwe tv-klanten

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Een screenshot maken op een Chromebook

Waar worden mijn ChromeOS-screenshots opgeslagen? Standaard slaat ChromeOS uw schermafbeeldingen op in de map Downloads van het systeem…