Samsung Galaxy S22 Ultra-rendering gelekt voorafgaand aan de officiële lancering

We hebben al verschillende onofficiële weergaven gezien van de aankomende Samsung Galaxy S22 Ultra-smartphone. Vandaag plaatste @evleaks een officiële render van het aankomende Samsung Galaxy S22 Ultra-apparaat. Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven, heeft de S22 Ultra een industrieel Galaxy Note-achtig ontwerp met een quad-camera-opstelling aan de achterkant en een enkele camera aan de voorkant. Net als de huidige S21 Ultra zal ook de S22 Ultra de Samsung S-Pen ondersteunen.

Naar verwachting zal Samsung in januari 2022 de nieuwe Galaxy S22-serie officieel aankondigen. Onlangs meldden we enkele camerafuncties van het S22 Ultra toestel, je leest ze hieronder.

  • De videostabilisator van de Samsung Galaxy S22 Ultra wordt stabieler en 58% beter dankzij de Wide Shift OIS-functie. Deze nieuwe OIS-functie is vier keer beter in het omgaan met trillingen. Bovendien voorspelt AI de beweging van een persoon in portret met behulp van AF.
  • De Samsung Galaxy S22 Ultra zal Super HDR-video’s ondersteunen.
  • Met Smart-ISO Pro HDR kunt u een enkele HDR-foto maken met de voordelen van hoge en lage ISO-modi.
  • De Smart-ISO Pro-functie van de S22 Ultra kan meer dan 687 miljard kleuren weergeven – 10 keer meer dan een enkele 10-bits afbeelding. Bij het fotograferen in de pro-modus kunnen 12-bits HDR-afbeeldingen worden opgeslagen in RAW-indeling.
  • De Galaxy S22 Ultra zal 100x zoom ondersteunen. Dankzij de speciale telelens, bij gebruik van 1x tot 3x, krijg je beeldkwaliteit zonder enig detail te verliezen.
  • De Samsung Galaxy S22 Ultra wordt geleverd met een 108 MP hoofdcamera die verbeterde autofocus en verzadigde, scherpe beelden kan leveren met “SUPER RESOLUTIE”.
  • De 108 MP camera van de Samsung Galaxy S22 Ultra zal beschikken over een nieuwe AI-gebaseerde verbeteringsmodus die meer detail, helderheid en contrast aan uw foto’s zal geven.

Bron: Evleaks

0 Shares:
You May Also Like