/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op de iPhone - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op de iPhone

Op een iPhone heb je standaard één beltoon voor al je contacten. Op een gegeven moment wil je weten wie er belt zonder op je telefoon te kijken. Er is een manier om beltonen aan te passen voor specifieke contacten, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de beller te identificeren.

Hierdoor kunt u de beller identificeren, zelfs wanneer uw iPhone ver van u af is, in uw zak, opladen op een bureau of in een andere kamer. Je kunt verschillende beltonen instellen voor verschillende contacten, en als je geen opties meer hebt als beltonen, heb je altijd toegang tot spraakmemo’s of ook vanuit nummers.

Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op de iPhone

U kunt onze eenvoudige handleiding volgen om beltonen aan te passen voor specifieke contacten op de iPhone. En maak je geen zorgen over het instellen van verschillende beltonen, als je dat eenmaal doet, zul je snel leren associëren met het aanpassen van beltonen.

 1. Open de Telefoon app.
 2. Ga naar Contacten en selecteer een contactpersoon.

  Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op iPhone 1

 3. Tik vervolgens op Bewerk in de rechterbovenhoek.

  Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op iPhone 2

 4. Scroll naar beneden en tik op Beltoon.

  Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op iPhone 3

 5. Vanaf hier kunt u een beltoon toewijzen aan het gekozen contact. Zodra je een unieke beltoon hebt geselecteerd, tik je op Klaar.

  Ringtones aanpassen voor specifieke contacten op iPhone 4

Nu je unieke beltoon is ingesteld, weet je de volgende keer dat je iPhone overgaat wie er belt. U kunt beltonen voor andere contacten instellen met exact dezelfde stappen. Ook al leiden deze stappen u door de voorraad Telefoon app, zijn de stappen hetzelfde als je het met een andere app probeert.

Deze functie is al vele jaren beschikbaar op de iPhone. Als je een oudere iPhone hebt, zou je deze stappen moeten kunnen uitvoeren, maar met een klein verschil in de schermen vanwege moderne versus oudere iOS-releases.

We hopen dat deze gids u heeft geholpen om beltonen voor specifieke contacten aan te passen. Zou je deze functie proberen, of heb je het al geprobeerd? Laat ons uw mening en beoordelingen weten in de opmerkingen hieronder!

Lees verder:


Posted

in

by