/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Oproepstatistieken van een contactpersoon op Android bekijken - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Oproepstatistieken van een contactpersoon op Android bekijken

Deze gids gaat over het bekijken van oproepstatistieken van een contactpersoon op Android. Dus lees deze gratis gids, Hoe u stap voor stap oproepstatistieken van een contactpersoon op Android kunt bekijken. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe u oproepstatistieken van een contactpersoon op Android kunt bekijken – Gids

Met de release van Android 11 – de eerste versie van je mobiele besturingssysteem zonder een op dessert gebaseerde letter of bijnaam – wil Google opnieuw de privacy verbeteren. Maar dat is niet alles: de update biedt meer uniforme gespreksopties (bijvoorbeeld overal chatbubbels), schermopnames, betere thuisbediening, delen in de buurt en meer 5G-ondersteuning. Het laatste punt loopt ver voor op iOS’s 5G-ondersteuning, terwijl Android ook opvalt met meer ondersteuning voor vormfactoren zoals dual-screen. telefoons.

Nu we de kans hebben gehad om iOS 14 van Apple te zien, kunnen we de twee nieuwe versies vergelijken. Kortom, de update van Apple bevat nog veel meer nieuwe en aantrekkelijke features. Aan de andere kant zijn veel van de nieuwe iOS-functies dingen die al een tijdje beschikbaar zijn op Android. Voorbeelden zijn aanpasbare widgets, minimale oproepinterfaces en slimme assistent en beeld-in-beeld voor video’s. Hier zal ik me vooral concentreren op de nieuwe functies die in Android 11 zijn geïntroduceerd. Details over de functies kun je vinden in onze recensies van eerdere versies, met name Android 10.

Oproepstatistieken is echt een geweldige app voor je telefoon. Met deze app kun je je oproepstatistieken en analyses op je Android-telefoon bekijken. U kunt zien wie u het meest belt, met wie u het meest praat en alle inkomende en uitgaande oproepgegevens. Dit is een mooie design-app met een goede gebruikersinterface. Elk rapport bekijken is een goede zaak en leidt tot meer succes. Zeker in de huidige technische wereld waarin je over veel dingen rapporten krijgt. Er zijn veel apps in de Play Store. Evenzo is er een app in de Play Store die u de rapporten toont over uw oproepen, berichten en dataverbruik. In dit artikel bespreken we hoe u oproepstatistieken van elk contact op uw Android-telefoon kunt bekijken.

Oproepstatistieken bekijken voor elk contact op Android

 • Allereerst moet u de app Callistics-Data use,calls van Google Play Store downloaden en installeren, waarmee u uw oproeplogboeken kunt bijhouden.
 • Nu moet je toestemming geven om telefoongesprekken, contacten en sms’en te plaatsen en te beheren
 • Nu controleert uw app al uw oproeplogboeken en genereert er een rapport van.
 • Als u de statistieken van uw berichten wilt zien, klikt u op “Berichten”.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe je oproepstatistieken van een contactpersoon op Android kunt bekijken. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by