/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Nieuwe lanceringsdatum voor PlayStation Plus onthuld met het VK aan het einde van de lijn - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Nieuwe lanceringsdatum voor PlayStation Plus onthuld met het VK aan het einde van de lijn

Sony heeft de beoogde lanceringsdatum voor de nieuwe PlayStation Plus-niveaus aangekondigd, waarmee spelers toegang krijgen tot meer dan 700 games uit het hele PlayStation-tijdperk.

Het bedrijf brengt de nieuwe, vernieuwde abonnementsservice — die het huidige PS Plus- en PS Now-aanbod combineert — eerst naar Azië, maar het thuisland Japan zal nog wat langer moeten wachten.

Noord- en Zuid-Amerika zijn de volgende, volgens Sony, met Europa als laatste in de rij voor de uitbreiding van het niveau, dat Essential-, Extra- en Premium-aanbiedingen met verschillende voordelen omvat.

De beoogde startdata zijn als volgt:

  • Aziatische markten (exclusief Japan) – targeting vanaf 23 mei 2022
  • Japan – 1 juni 2022 oriëntatie
  • Amerika – gericht op 13 juni 2022
  • Europa – gericht op 22 juni 2022

In een blogpost legt het bedrijf uit: “Omdat dit een enorme lanceringsinspanning is, rollen we het nieuwe PlayStation Plus-aanbod uit in een gefaseerde regionale aanpak. In de periode van juni zullen we beginnen met een eerste lancering in verschillende markten in Azië , gevolgd door Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld waar PlayStation Plus wordt aangeboden.

“We streven ernaar om tegen het einde van de eerste helft van 2022 de meeste PlayStation Network-territoria live te hebben met onze nieuwe PlayStation Plus-game-abonnementsservice. We zijn ook van plan ons cloudstreamingvoordeel uit te breiden naar meer andere markten en zullen op een later tijdstip meer informatie verstrekken. . . . “

Als je hier nieuw bent of een opfriscursus nodig hebt, is PlayStation Plus Essential de beste deal die je nu krijgt met PS Plus. Dat betekent twee downloadbare games per maand, toegang tot exclusieve kortingen en online multiplayer-toegang. Dit kost maandelijks: £ 6,99 per maand, £ 19,99 per termijn of £ 49,99 per jaar.

PlayStation Plus Extra (£ 10,99 / £ 31,99 / £ 83,99) is waar het goed begint te worden. Je krijgt een catalogus met maximaal 400 downloadbare PS4- en PS5-games.

De topklasse PlayStation Plus Premium (£ 13,49 / £ 39,99 / £ 99,99) voegt PS3-games toe via cloudstreaming, “een catalogus van geliefde klassieke games die beschikbaar zijn om te streamen en te downloaden van de originele PlayStation-, PS2- en PSP-generaties” en in de tijd beperkt voorbeelden spelen.

Nog twee maanden wachten, jongens.


Posted

in

by