/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Nieuw gerucht beweert dat iPhone 15 Ultra twee camera's aan de voorkant en USB-C-connectiviteit zal hebben - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Nieuw gerucht beweert dat iPhone 15 Ultra twee camera’s aan de voorkant en USB-C-connectiviteit zal hebben

Het is nog geen volle maand geleden dat Apple de iPhone 14 en iPhone 14 Pro modellen aankondigde, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. Een nieuw rapport beweert dat de iPhone 15 Ultra van volgend jaar twee camera’s aan de voorkant en USB-C-connectiviteit zal hebben.

Wankele informatie gelekt over de iPhone 15 Ultra van volgend jaar

Gisteren onthulde Mark Gurman van Bloomberg dat Apple het achtervoegsel van de iPhone Pro Max in de line-up van volgend jaar zou kunnen vervangen door het model “Ultra” te noemen. Het Ultra-naamgevingsschema komt net zo goed van de gloednieuwe Apple Watch Ultra als de M1 Ultra.

Het is onduidelijk waarom Apple het achtervoegsel van de iPhone Pro Max wil veranderen, aangezien de Pro- en Pro Max-modellen dezelfde ervaring bieden in verschillende formaten. Eerder deze maand onthulde TF Securities-analist Ming-Chi Kuo zijn voorspelling dat Apple zal beginnen “differentiatie te creëren tussen de iPhone 15 Pro Max en de iPhone 15 Pro”, waardoor het “meer omzet/winst kan genereren in een volwassen markt.

Wat betreft het laatste stukje informatie dat we hebben over de vermeende iPhone 15 Ultra, heeft leaker MajinBu in een recente tweet onthuld dat het model twee camera’s aan de voorkant zal hebben en het zal beginnen vanaf 256 GB. Aan de andere kant zal de iPhone 15 Pro slechts één camera aan de voorkant hebben en starten vanaf 128 GB. Beide modellen zijn ingesteld om USB-C-connectiviteit te bieden.

Volgens wat door mijn bron is gemeld, heeft iPhone 15 Ultra 2 camera’s aan de voorkant, USB-C en begint deze vanaf 256 GB. iPhone 15 Pro begint in plaats daarvan altijd vanaf 128 GB en heeft USB-C, maar slechts 1 camera aan de voorkant

Helaas heeft de leaker niet de reden gegeven waarom Apple nog een camera aan de voorkant wil toevoegen aan zijn allerbeste iPhone. Toch moet het rapport met een korreltje zout worden genomen. We zullen de komende maanden waarschijnlijk geruchten met meer inhoud krijgen over de vlaggenschip-iPhone-line-up van volgend jaar.

Lees verder:


Posted

in

by