Muziek toevoegen aan je Facebook-profiel

Liedjes die uitdrukken wie we zijn, kunnen eenvoudig worden weergegeven op iemands Facebook-profiel. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over plotselinge uitbarstingen van muziek. De muziek van je vriend is alleen beschikbaar op je mobiel en wordt nooit automatisch afgespeeld. Hoe u uw favorieten aan uw profiel kunt toevoegen.

Om muziek toe te voegen aan je Facebook-profiel, installeer je eerst de Facebook-app op je iPhone, iPad of Android-apparaat. Log in op uw Facebook-account en tik op het profielpictogram om uw profiel te bekijken. Scroll vanaf daar naar beneden en druk op “Muziek”.

Tik op het scherm “Muziek” op het plusteken (+) om nummers aan je profiel toe te voegen.

Het volgende scherm toont een zoekveld, evenals een lijst met de meest populaire nummerkeuzes. Tik op de zoekbalk om je favoriete nummers te vinden op artiest, album of titel van het nummer. Druk op “Toevoegen” om een ​​nummer aan je profiel toe te voegen.

Zodra muziek aan je profiel is toegevoegd, wordt deze automatisch op openbaar gezet. Iedereen die je profiel kan zien, kan ook de nummers zien die je aan je profiel hebt toegevoegd door in je profiel op ‘Muziek’ te klikken.

Tot nu toe lijkt er geen manier te zijn om nummers van je muzieklijst te verwijderen zodra ze zijn toegevoegd.


Of je nu je muziek wilt streamen, een leuke sfeer aan je profiel wilt toevoegen of gewoon je favoriete nummers wilt componeren, de muzieksectie van Facebook is een gemakkelijke manier om je profiel te laten opvallen.

0 Shares:
You May Also Like