Microsoft verontschuldigt zich voor het uitschakelen van Xbox Dev-accounts, weerlegt anti-emulator-plot

Nadat een aantal Xbox-gebruikers die ontwikkelaarsaccounts gebruiken om PS1-, PS2-, GameCube- en Wii-emulators op hun Xbox-consoles te laden, brieven ontvingen waarin stond dat hun accounts waren uitgeschakeld, was er een samenzweringstheorie dat Microsoft de praktijk hardhandig aanpakt .

De brief luidde:

“We hebben Windows- en Xbox-inschrijving in uw Microsoft Partner Center-account uitgeschakeld omdat er geen actieve winkel aanwezig was. Zie ter referentie de Gedragscode voor ontwikkelaars waarin staat dat een actieve winkelaanwezigheid moet worden gehandhaafd.

Xbox-emulator-gamers hebben geklaagd zoals hieronder:

zeker, maar laten we het zo noemen. er werd geen opzegtermijn of respijtperiode gegeven.

– MVG (@ModernVintageG) 5 januari 2022

Vandaag heeft Microsoft verduidelijkt dat ontwikkelaarsaccounts per ongeluk zijn verwijderd als onderdeel van hun normale inactieve accountopruimingsproces, met Jason Ronald, PM-directeur bij Xbox, die zei:

Als onderdeel van regelmatig gepland onderhoud om inactieve accounts op te schonen, werd een aantal Partner Center-accounts gebruikt om de ontwikkelaarsmodus in te schakelen op Xbox One en Xbox Series X | S-consoles zijn per ongeluk uitgeschakeld.

– Jason Ronald (@jronald) 5 januari 2022

Als uw account per ongeluk is gedeactiveerd en u de toegang eerder wilt herstellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met [email protected] We verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak en zullen ons best doen om het zo snel mogelijk op te lossen en we zullen u helpen. bedankt voor je geduld.

– Jason Ronald (@jronald) 5 januari 2022

Zoals de tweet opmerkt, als een account dat je nog steeds gebruikt, is verwijderd, moet je contact opnemen met [email protected] in de hoop dat het hersteld wordt.

0 Shares:
You May Also Like