Microsoft SwiftKey-toetsenbord voor Android is bijgewerkt met ondersteuning voor 30 nieuwe talen en meer

Microsoft heeft zijn SwiftKey-toetsenbordsoftware op Android bijgewerkt. Met de app naar versie 7.7.0.4 voegt de update ondersteuning toe voor 30 talen. Voeg daarbij, het repareert ook een bug die ervoor zorgde dat de heatmap-pagina crashte. Je kunt het officiële wijzigingslogboek hieronder bekijken.

changelog

  • We hebben 30 nieuwe talen toegevoegd. U kunt nu schrijven: Wa (China), Wa (Myanmar), Kuki (Thadou), Bemba, Chidigo, Chiduruma, Ekegusii, Iyo’wujwa Chorote, Kalenjin, Kamba, Kigiryama, Kimîîru, Kipfokomo, Kipsigis, Kitharaka, Laari, Likuba , Lozi, Maasai, Markweeta, Mocoví, Oluluyia, Olunyole, Pilagá, Pökoot, Quechua (Santiago del Estero), Sabaot, Suba, Toba en Vili.
  • We hebben een fout verholpen die ervoor zorgde dat de pagina met de hittekaart crashte.

SwiftKey van Microsoft is een van de populaire toetsenbordapplicaties voor Android-smartphones. De toetsenbord-app beheerde onlangs 500 miljoen installaties in de Google Play Store. Ter vergelijking: de Gboard-app van Google is geïnstalleerd op meer dan een miljard Android-smartphones. Dat gezegd hebbende, Gboard wordt voorgeïnstalleerd met elke Android-smartphone, maar dat is niet het geval met SwiftKey, en vandaar het grote verschil.

U kunt de SwiftKey-toetsenbordtoepassing voor uw Android-smartphone hier downloaden en installeren, of u kunt de app downloaden via de onderstaande link.

Microsoft SwiftKey-toetsenbord
Microsoft SwiftKey-toetsenbord

0 Shares:
You May Also Like