Met Twitter kun je nu zoeken naar specifieke berichten op de DM-pagina

Twitter heeft een lange geschiedenis in het helpen verbeteren van de berichtenfunctionaliteit van Twitter op alle platforms. De microblogging-site introduceerde de mogelijkheid om gesprekken te zoeken op de Direct Message (DM) -pagina. De functie was eerst beschikbaar op iOS en internet en vervolgens op Android. Snel vooruitspoelen naar 2022, Twitter probeert opnieuw de berichtenervaring te verbeteren.

Twitter heeft aangekondigd dat gebruikers nu naar specifieke berichten kunnen zoeken met trefwoorden en namen in de zoekbalk op de DM-pagina. Zoals het er nu uitziet, kunnen gebruikers nu zoeken naar zowel gebruikersnamen als specifieke berichten in hun DM’s. De mogelijkheid om berichten te zoeken is beschikbaar voor Android en iOS.

De mogelijkheid om naar specifieke berichten te zoeken is handig, vooral in een scenario waarin je naar bepaalde trefwoorden wilt zoeken en je niet meer weet wanneer en tegen wie je het hebt gezegd. De functie maakt het u gemakkelijk als u ooit een situatie als deze tegenkomt.

Naast het verbeteren van de berichtenervaring, heeft Twitter de afgelopen twee maanden veel nieuwe functies toegevoegd om zijn platform te verbeteren. Een van de handige functies die het bedrijf heeft toegevoegd, was om gebruikers in staat te stellen hun tweets te markeren met een inhoudswaarschuwing.

Wat betreft de toekomst voor Twitter-gebruikers, de socialemediagigant werkt aan een overvloed aan nieuwe functies, waaronder een optie voor gebruikers om zich op de juiste manier uit een thread te verwijderen, de mogelijkheid om chats vast te zetten in de webclient. Het bedrijf zal doorgaan met het introduceren van nieuwe functies om gebruikers een beter platform voor effectieve communicatie te bieden.

Is de functie nuttig voor u? U kunt uw mening delen in het opmerkingengedeelte.

0 Shares:
You May Also Like