Met de RDR2 “Dismember All”-modificatie kunt u maximaal bloed bereiken

De RDR2-mod-scène is misschien niet zo actief als in Grand Theft Auto, maar hij is nog steeds belangrijk en gezond. De laatste opmerkelijke mod is gisteren geüpload op Nexus Mods van GetGibbed en heeft de welsprekende titel “Dismember All”. Er is zelfs een extra bestand dat de verminking voor kampleden oplost.

Het vanille-spel heeft 290 huisdieren die niet kunnen worden uiteengereten, voornamelijk vanwege willekeurige ontmoetingen en nevenmissies, wat leidt tot inconsistente gameplay. Met deze RDR2-mod kun je al deze voetgangers in stukken hakken, je hoeft niet langer te raden of het jachtgeweer het hoofd eraf zal hakken of niet.

-> Hoe te installeren
Plaats de stream en explode-mappen uit de lml-map in uw lml-map.
Er is ook een alternatief installatiepad omdat sommige mensen de RDR2-mod ergens anders moeten installeren om het te laten werken.

->
Vereisten script hook, Lenny mod loader

-> Bekende problemen:
verminking van 11 van deze personages (opgenomen in de lijst) en kampleden (er is een oplossing, maar met compromissen) bevat bugs met een gescheurde nekkraag, zwevende fragmenten van hand- en voetletsel en kan nu niet correct worden opgelost omdat ze nodig om hun bestanden fragmenten van pads te bewerken, wat niet mogelijk is met de momenteel beschikbare instrumenten.

Aangezien ik niet alle uitrustingsopties op alle 290 peds heb getest, als je sommige opmerkt met
versnellingsproblemen die niet op de lijst staan, laat het me weten en ik zal het oplossen, maar met een compromis wordt dit uiteenvallen misleidend.

-> Extra verminkingscorrectie voor kampleden

Je kunt nu genieten van een behoorlijke verminking op Mika met mijn extra bestand voor kampleden, dat verminkingsbugs verhelpt, maar ervoor zorgt dat de meeste van hun outfit-opties bugs zoals vreemde handen, geruïneerde kleding, enz. hebben ingeschakeld.

Je hebt Ped Damage Overhaul nodig om Friendly Fire en Rampage (of je trainer naar keuze) te gebruiken om ze op te roepen, hun kleding te veranderen en hun gezondheid op 100 in de ped-database in te stellen (of controleer de 100-gezondheidsbalk in de spawner-instellingen) .

Bekijk ook deze RDR2-mod, waarmee Arthur leden van zijn bende als echte metgezellen kan rekruteren.

0 Shares:
You May Also Like