Maak een wandeling met Dolly Parton in deze nieuwe audioserie voor Apple Watch

Apple verbetert zijn Fitness Plus-abonnementsservice met Time to Walk, een nieuwe audio-ervaring die is ontworpen om mensen aan te moedigen vaker te lopen.

De exclusieve series van Apple Watch zijn in wezen podcasts waarvan Apple denkt dat de meeste mensen er graag naar luisteren terwijl ze aan het werk zijn. In een persbericht bevestigt het bedrijf dat de afleveringen op aanvraag vergezeld zullen gaan van een reeks “invloedrijke en interessante mensen die verhalen, foto’s en reflectieve en betekenisvolle muziek delen”.

Het bedrijf bevestigt dat de wekelijkse afleveringen, met gasten zoals de legende van countrymuziek Dolly Parton en de ster van de NBA Draymond Green, “inspiratie en entertainment” bieden aan Apple Watch-bezitters terwijl ze een voet tussen de deur houden voor de andere . Muzikant Shawn Mendes en actrice Uzo Aduba, winnaar van een Emmy Award, maken ook deel uit van de eerste reeks afleveringen, die allemaal vandaag beschikbaar zijn.

“De mars is de meest populaire fysieke activiteit ter wereld en een van de gezondste dingen die we voor ons lichaam kunnen doen. Een mars kan vaak meer zijn dan een simpele oefening: het kan helpen de geesten op te vrolijken, een probleem op te lossen of een nieuw perspectief te bieden”, zegt Jay Blahnik, Chief Technology Officer van Apple.

“Zelfs voor de duur van deze moeilijke periode is de markt een activiteit die voor velen beschikbaar blijft. Met Time to Walk bieden we originele wekelijkse inhoud op de Apple Watch in Fitness +, waaronder enkele van de meer diverse, fascinerende en feestelijke gasten, die inspiratie en entertainment bieden om onze gebruikers te helpen blijven bewegen dankzij de mars.

De serie begint vanaf nu tot eind april, met elke maandag nieuwe afleveringen. Apple zei dat afleveringen zullen verschijnen in de Workout-applicatie op de Apple Watch en automatisch worden gedownload. Als je eenmaal begonnen bent met een aflevering van 25 tot 40 minuten, begint een looptraining. Natuurlijk moet je de show koppelen aan de luisteraars zonder bestand.

Apple verklaart dat “elke aflevering van Time to Walk wordt gevormd door de persoonlijke en opvallende momenten uit het leven van de gast en de geleerde lessen, zinvolle souvenirs, weloverwogen gedachten en dankbaarheid, momenten van lichtheid en andere bevat. onderwerpen die onderhevig zijn aan reflectie, opgenomen aan de buitenkant of binnenkant. van plaatsen die betekenis voor hen hebben. »

Apple Fitness Plus is een nieuwe abonnementsservice die £ 9,99 per maand of £ 79,99 per jaar kost. Het kan ook worden geïntegreerd in een Apple One-pakket.

0 Shares:
You May Also Like