/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Live Photos verminderen de fotokwaliteit bij weinig licht op iPhone 6s - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Live Photos verminderen de fotokwaliteit bij weinig licht op iPhone 6s

Live Photos is de nieuwste functie in iPhone 6s en 6s Plus die een korte video opneemt, voor en nadat een foto is gemaakt. Dit zorgt voor enkele memorabele momenten. Echter, volgens de discussies die op internet gaan, lijkt het erop dat het inschakelen van Live Photos foto’s met weinig licht heeft als ze donkerder lijken.

De reden lijkt te zijn dat wanneer Live Photo is ingeschakeld, de camera een video opneemt en vervolgens een foto maakt voordat hij terugkeert naar het opnemen van een video. Tussendoor moet de belichting veranderen, wat resulteert in een iets zwakkere foto dan zonder Live Photos ingeschakeld. Het uitschakelen van Live Photos zorgt voor een lagere sluitertijd, wat belangrijk is om meer licht vast te leggen in donkere omstandigheden. Ook zijn de belichtingswaarden normaal gesproken verschillend in dezelfde omgeving voor het maken van foto’s en video’s, dus misschien zorgt de aanpassing ervoor dat sommige gebruikers dit opmerken.

Veel gebruikers op Reddit hebben deze ervaring gedeeld en 9to5Mac meldt ook dat dit gebeurt. Voor nu, als je denkt dat je meer ruis en minder details ziet tijdens fotografie bij weinig licht, probeer dan Live Photos uit te schakelen om te zien of dit enige verbetering oplevert. De zoeker laat mogelijk geen verschil zien, dus vergelijk in de Foto’s-app zodra je ze hebt vastgelegd.


Posted

in

by