/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); iPhone 6s Plus versus iPhone 6 Plus prestatievergelijking - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

iPhone 6s Plus versus iPhone 6 Plus prestatievergelijking

Nu de iPhone 6s en 6s Plus uit zijn, vergelijken mensen ze overal met de modellen van de vorige generatie om te zien hoeveel prestatieverschil er is in termen van gebruik in de echte wereld. Het is één ding om cijfers als ‘twee keer zo snel’ en het prestatiepercentage te hebben, maar wat echt een verschil maakt, zijn de echte voordelen in eenvoudige taken zoals het starten van apps, browsersnelheid en algehele snelheid van het besturingssysteem.

Het is een bekend feit dat de iPhone 6 Plus op een paar onderdelen van het besturingssysteem achterbleef. Framesnelheid daalt in app-switcher en constant herladen van Safari-tabbladen was gebruikelijk, wat kan worden toegeschreven aan de lage hoeveelheid 1 GB RAM op zo’n scherm met hoge resolutie. Met iPhone 6s Plus heeft Apple het RAM-geheugen verhoogd tot 2 GB, samen met de CPU-upgrade naar een dual-core 64-bits A9-chip met een kloksnelheid van 1,8 GHz. Ter vergelijking: iPhone 6 Plus had een dual-core 64-bits A8-chip met een kloksnelheid van 1,4 GHz.

In de video worden beide telefoons aan de volgende tests onderworpen:

  • Opstartsnelheid
  • App starten
  • Safari webpagina laden
  • Geekbench-scores
  • Internetsnelheidstest

Zoals verwacht, laat iPhone 6s Plus in de meeste scenario’s de iPhone 6 Plus in stof achter. De vergelijking is op geen enkele manier wetenschappelijk en moet niet worden beschouwd als de beste maatstaf voor verbeteringen in de nieuwe iPhone, maar het geeft een bepaald idee van wat te verwachten. Een ander ding is dat een gebruiker bij typische real-world prestaties niet alle geopende apps sluit omdat er sprake is van multitasking. De video vergelijkt ook geen grafische verbeteringen of TouchID-snelheidsverbeteringen. Toch is de video interessant om te zien en kan je helpen beslissen of de iPhone 6s Plus de upgrade waard is of niet.

Er is nog een video van iDownloadBlog die het voordeel laat zien van 2 GB RAM in iPhone 6s. Het maakt Safari bruikbaar dankzij minder herladen van tabbladen. Dit betekent dat je gemakkelijk tussen tabbladen kunt schakelen en ze zullen laden vanuit hun bestaande staat in plaats van meestal te vernieuwen, zoals ze deden op iPhone 6 Plus dankzij de 1 GB RAM.

Zelfs als je niet aan het upgraden bent, is er goed nieuws met iOS 9.1 op oudere iPhones, aangezien de nieuwe update enkele merkbare prestatieverbeteringen zal opleveren, zoals blijkt uit onze hands-on met de bèta.

Update: hier is nog een video waarin alle iPhones worden vergeleken. Dit omvat een opstarttijdtest, het laden van Safari-websites, Geekbench-score, HTML5-test en cameravergelijking. Het is op geen enkele manier een gedetailleerde video, maar het is interessant om te zien hoe ver de dingen zijn gevorderd sinds de vroegste iPhones. Belangrijk om op te merken: iPhone 4 heeft de nieuwe gebruikersinterface van iOS 7 en alle iPhones sinds 4s zijn op iOS 9. Dat kun je niet zeggen van Android- of Windows Phone-smartphones.

Lees volgende:


Posted

in

by