/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); iOS 16.1 geeft live sportuitslagen weer op iPhone 14 Pro's Dynamic Island - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

iOS 16.1 geeft live sportuitslagen weer op iPhone 14 Pro’s Dynamic Island

iOS 16.1 is nog in bètatest en bevat Live-activiteiten. Op de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn Live-activiteiten geïntegreerd met Dynamic Island, waardoor gebruikers live sportuitslagen vanaf de bovenkant van het scherm kunnen zien, ongeacht welke app ze gebruiken.

Binnenkort live sportuitslagen op het Dynamic Island

Twitter-gebruiker @paulandtech deelde hoe het Dynamic Island live sportuitslagen weergeeft op iOS 16.1. Om de functie zelf te testen, opent u de Apple TV-app, zoekt u naar een game en tikt u op Volgen.

Oké, dit is absoluut mijn favoriete Dynamic Island-functie tot nu toe. Live sportuitslagen, beschikbaar in de bètaversie van iOS 16.1.

Ga naar de Apple TV-app, zoek naar een game en tik op om te volgen. pic.twitter.com/fVmusXFv2f

— Paul Bradford (@paulandtech) 18 september 2022

Op iPhones zonder Dynamic Island zullen Live-activiteiten op het vergrendelscherm worden weergegeven als een widget die realtime informatie weergeeft, zodat je snel live sportuitslagen kunt bekijken of hoe lang het duurt voordat een bestelling voor eten wordt bezorgd.

De functie zal niet alleen exclusief zijn voor sportgames, externe app-ontwikkelaars kunnen de Live Activities API gebruiken om de functies en functionaliteiten van hun eigen app in de functie te implementeren.

iOS 16.1 geeft live sportuitslagen weer op het Dynamic Island van de iPhone 14 Pro

Om te pronken met de nieuwe sportwidgets, toonde Apple tijdens WWDC 22 een widget met scores en play-by-play-actie van Major League Baseball (MLB). Live-activiteiten voor MLB-games zijn beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Brazilië, Japan en Zuid-Korea.

Live-activiteiten voor NBA- en Premier League-games zullen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en Canada wanneer iOS 16.1 later dit jaar wordt gelanceerd.

Naast Live Activities en Live Activities API, voegt iOS 16.1 ook een nieuwe schakelaar voor het regelen van het volume van de stuurpen toe voor AirPods Pro 2 in de instellingen, een nieuwe optie voor het opladen van schone energie, Matter-ondersteuning en de mogelijkheid om Apple Fitness+ te gebruiken zonder een Apple Watch.

Lees verder:


Posted

in

by