/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); iOS 15 bèta onthult dat Apple de geheimhouding verdubbeld heeft door interne builds te splitsen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

iOS 15 bèta onthult dat Apple de geheimhouding verdubbeld heeft door interne builds te splitsen

9to5Mac’s analyse van de bètaversie van iOS 15 heeft uitgewezen dat Apple interne wijzigingen in de update heeft aangebracht om functies voor technici te verbergen om lekken te voorkomen en geheimhouding te bewaren. Misschien is dat de reden waarom er maar heel weinig functies zijn uitgelekt vóór het WWDC21-evenement. Bronnen noemden zeer algemene informatie over de aankomende functies, zoals wijzigingen in Safari, iMessage en gezondheidsfuncties in de nieuwe iOS 15-update, zonder details te geven over wat voor soort wijzigingen.

Apple is religieus toegewijd aan niet alleen de privacy van gebruikers, maar ook aan die van zichzelf. Het bedrijf neemt voorzorgsmaatregelen om zijn nieuwe producten geheim te houden. Veel iOS 14-, iPadOS 14- en watchOS 7-functies lekten echter vóór het WWDC 2020-evenement, zoals widgets, app-clips, nieuwe interface voor inkomende oproepen, verbeterd handschrift, zijbalk, detectie van handen wassen en andere. Daarom heeft de techgigant uit Cupertino meer beschermende muren gebouwd om lekken te voorkomen.

Apple heeft de geheimhouding verdubbeld om lekken van iOS 15 te voorkomen

Het rapport legt uit dat Apple de interne build heeft opgesplitst om de toegang van technici tot alles wat nieuw is te beperken.

In de interne bestanden van iOS 15 beta 1 heeft elke belangrijke functie die dit jaar is geïntroduceerd een unieke identifier (ook bekend als een vlag) die is gekoppeld aan een ‘openbaarmakingsvereiste’. Met andere woorden, dit stelt Apple in staat om alleen bepaalde nieuwe systeemfuncties in interne builds in te schakelen, zodat een ingenieur of ontwerper in het ene gebied niet alles hoeft te zien wat nieuw is in andere.

Om een ​​interne versie van iOS te gebruiken, moet elke medewerker eerst een speciaal profiel op het apparaat installeren – net zoals we doen voor het downloaden van bètaversies. Elk profiel dat naar werknemers wordt verzonden, bepaalt echter welke van deze functies worden ingeschakeld voor elke persoon die aan nieuwe versies van iOS en mogelijk ook andere Apple-besturingssystemen werkt.

iOS 15 iPadOS 15

Waarschijnlijk zal het succes van het nieuwe systeem Apple aanmoedigen om in de toekomst hetzelfde beleid te blijven voeren om lekken te voorkomen of te minimaliseren. Het rapport schrijft dat:

Vermoedelijk zal het bedrijf nu hetzelfde systeem gebruiken om te voorkomen dat functies met betrekking tot nieuwe hardware ook in de toekomst worden gelekt. Hoewel dit lekken zeker niet zal stoppen, maakt het het mogelijk moeilijker om meerdere details tegelijk te delen met mensen buiten Apple.

Lees verder:


Posted

in

by