HyperX onthult nieuwe draadloze gamingheadset met waanzinnige batterijduur

Stel je voor dat je meer dan twee maanden, meerdere uren per dag videogames kunt spelen en je draadloze gamingheadset niet hoeft op te laden. Dat is precies wat HyperX biedt met zijn “‘s Werelds eerste 300 uur Cloud Alpha Wireless Gaming Headset”. En nee, het is geen typfout, en ze claimen eigenlijk driehonderd uur.

Op CES 2022 kondigde HyperX een hele reeks opwindende nieuwe gaming-randapparatuur aan, de 300-uur Alpha Wireless Cloud, de Clutch draadloze gaming-controller, een nieuwe draadloze muis en extra kleuren of functies voor sommige van zijn andere populaire hoofdtelefoons. . Dit is wat spelers moeten weten.

HyperX Cloud Alpha draadloos

Hoewel HyperX verschillende opwindende nieuwe gameproducten had om te presenteren op CES 2022, zijn het de nieuwe draadloze hoofdtelefoons die alle aandacht krijgen. Natuurlijk verkoopt het bedrijf al enkele van de meer populaire gamingheadsets, zoals de Cloud Flight, met een respectabele batterijduur van 30 uur. De geheel nieuwe premium Cloud Alpha laat echter de threads vallen en packs tot 300 uur op een enkele lading.

Ja, je kunt de koptelefoon tot 12 dagen achter elkaar non-stop gebruiken voordat de batterij leeg is.

De originele bekabelde Cloud Alpha is nog steeds een geweldige gamingheadset, maar degenen die draadloos willen gaan, hebben nu een geweldige optie om te overwegen. De Cloud Alpha Wireless is uitgerust met PiloNew en verbeterde 50 mm aangepaste tonen met HyperX’s tweekamertechnologie en zou net zo moeten klinken en presteren als de originele bedrade versie. Gebruikers zullen genieten van een comfortabele kop van traagschuim, een kunstleren hoofdsteun en een lichtgewicht, duurzaam aluminium frame. Het beste van alles is dat de ruisonderdrukkende microfoon afneembaar is voor die momenten dat je niet met de concurrentie hoeft te chatten.

Afhankelijk van het luistervolume en andere factoren, kan de levensduur van de batterij variëren, maar het bedrijf belooft “tot 300 uur” batterijduur bij 50% volume, wat krankzinnig is.

HyperX Cloud Alpha wireless is gepland om in februari beschikbaar te zijn voor $ 199.

HyperX CES-producten

Bovendien heeft HyperX bevestigd dat er de komende weken en maanden verschillende andere opwindende nieuwe toevoegingen op komst zijn. Het bedrijf kondigde een nieuwe en verbeterde HyperX Clutch draadloze gamecontroller aan die geschikt is voor Wi-Fi- of Bluetooth-verbindingen, die ook werkt met mobiele apparaten en smartphones. De nieuwe gamecontroller biedt een batterijduur van ongeveer 19 uur en zal in maart beschikbaar zijn voor $ 50.

Gamers kunnen ook uitkijken naar de nieuwe Puls Wireless Gaming Mouse.efire Haste van HyperX voor $ 79, met een ultralicht honingraatontwerp. Dit moet dankzij het lichte gewicht een betere ventilatie bieden tijdens intense gamesessies en mogelijk snellere bewegingen. De Puls draadloze muisefire Haste bevat zes programmeerbare knoppen, zelfklevende zijkanten, een batterijduur van 100 uur, vervangende pads, aanpasbare macro’s, LED-verlichting en zal naar verwachting in februari beschikbaar zijn.

Vervolgens bevestigde het bedrijf dat het het HyperX Alloy Origins 65 mechanische gaming-toetsenbord zal lanceren voor $ 99, nieuwe kleuren voor de Cloud II-gamingheadset en een nieuwe, verbeterde en budgetvriendelijke Cloud Core-gamingheadset die in januari beschikbaar zal zijn voor $ 69,99.

Hoewel alles wat op CES is aangekondigd er veelbelovend uitziet, kunnen we niet wachten om deze 300 uur durende gaming-koptelefoon in handen te krijgen.

Bron: HyperX

0 Shares:
You May Also Like