/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe vindt u het serienummer van uw MagSafe Battery Pack? - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe vindt u het serienummer van uw MagSafe Battery Pack?

MagSafe-batterijpakket wordt veilig aan de achterkant van uw iPhone (iPhone 12, 12 Pro of 12 Pro Max) bevestigd en blijft daar, terwijl u uw telefoon draadloos oplaadt. Net als alle andere producten heeft dit Apple-accessoire ook een serienummer, een unieke code die klanten kan helpen bij het afhandelen van garantieclaims of het stroomlijnen van het productterugroepingsproces door het bedrijf, indien nodig.

Hoe vindt u het serienummer van uw MagSafe Battery Pack?

MagSafe Battery Pack is duur, maar garandeert een geïntegreerde Apple-ervaring. Lijn de oplader uit op de achterkant van de telefoon en laat hem magnetisch op zijn plaats klikken. Het hele arrangement zorgt voor een perfecte uitlijning met een sterke grip voor stabiel en efficiënt opladen. Als u problemen ondervindt, kunt u hulp zoeken bij Apple Support door het serienummer op te geven. Hier is hoe je het kunt vinden!

  1. Ontgrendel je iPhone-scherm.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Scrol omlaag naar het gedeelte Algemeen.
  4. Selecteer Over optie.
  5. Tik op het item MagSafe Battery pack om de details te controleren.

Waar vind ik het serienummer van de MagSafe-batterij?

Het serienummer van het MagSafe-batterijpakket dat uit een unieke code bestaat, vindt u onder de magnetische ring.

Een alternatieve manier om hetzelfde te vinden, is via uw iPhone-instellingen.

Tik op het startscherm van uw iPhone op het pictogram Instellingen.

iPhone-instellingen Algemeen

Ga naar het algemene gedeelte.

Serienummer MagSafe-batterijpakket

Blader hier omlaag naar het item Over en selecteer de optie MagSafe Battery pack om het serienummer op uw iPhone-scherm weer te geven.

Waarom is een serienummer belangrijk?

Zodra een product of onderdeel een serienummer heeft gekregen, wordt het gemakkelijker om het te volgen of te traceren vanaf het punt van oorsprong tot aan de klant via deze unieke numerieke en alfanumerieke code. Dus als er een fout is met het product, kan het SN-nummer de middelen bieden die helpen bij het behandelen van garantieclaims of het terugroepen om het defect te corrigeren.

Welke iPhone kan MagSafe-oplader gebruiken?

Apple zegt dat de MagSafe-oplader compatibel is met Qi-opladen, zodat hij kan worden gebruikt om je iPhone-modellen draadloos op te laden, vanaf iPhone 8. Ook kan hij AirPods-modellen opladen met een draadloze oplaadcase, zoals je zou doen met elke Qi-gecertificeerde oplader. Dat gezegd hebbende, is de magnetische uitlijningservaring alleen van toepassing op iPhone 12- en iPhone 12 Pro-modellen.

Magsafe batterijpakket mAh (Milliampèreuren)

De demontage van het Apple-accessoire onthult, het heeft een capaciteit van in totaal 1460 mAh. Het batterijpakket bevat twee identieke batterijen, elk met het label 5,733 Wh.

Hoop dat het zin heeft!


Posted

in

by