/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe u uw startpagina in Brave kunt wijzigen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe u uw startpagina in Brave kunt wijzigen

Net als bij elke andere browser, kunt u de Brave Browser-startpagina wijzigen in een website naar keuze. Hierdoor kunt u deze website in de browser openen door simpelweg op de Home-knop te klikken. We laten u zien hoe u dit instelt.

Om van een website uw startpagina te maken, hebt u alleen het webadres (URL) van die website of webpagina nodig. U typt of plakt dit adres in Brave en de browser maakt er uw startpagina van.

IN RELATIE: Hoe u uw startpagina in Google Chrome kunt wijzigen

Verander de Brave Browser-startpagina op het bureaublad

Om de startpagina in de desktopversie van Brave te wijzigen, start u eerst Brave op uw computer.

Klik in de rechterbovenhoek van Brave op het hamburgermenu (drie horizontale lijnen).

Selecteer het hamburgermenu in de rechterbovenhoek.

Selecteer in het menu dat wordt geopend “Instellingen”.

Kiezen "Instellingen" uit de menukaart.

Klik op de pagina ‘Instellingen’ die wordt geopend in de linkerzijbalk op ‘Vormgeving’.

Kiezen "Uiterlijk" naar links.

Schakel in het rechterdeelvenster, onder het gedeelte ‘Vormgeving’, ‘Show Home Button’ in als dit nog niet is ingeschakeld. Hiermee wordt een startknop toegevoegd naast de adresbalk, waarop u kunt klikken om naar uw startpagina te gaan.

Activeren "Geef de d-knop weer

Schakel onder de optie ‘Startknop weergeven’ het veld ‘Voer een aangepaste URL in’ in.

Activeren "Voer een aangepaste URL in".

Voer in het tekstveld de volledige URL in van de website waarvan u uw startpagina wilt maken. Als u bijvoorbeeld van Google uw startpagina wilt maken, typt u het volgende in het tekstvak. Druk vervolgens op Enter:

https://www.google.com/

Bewerk de startpagina voor Brave op uw computer.

En je bent klaar. Als u vanaf nu op de Home-knop naast de adresbalk klikt, wordt u doorgestuurd naar uw nieuw opgegeven startpagina.

Selecteer de Home-knop.

IN RELATIE: Hoe u uw startpagina in Mozilla Firefox kunt wijzigen

Nieuwe website instellen in Brave-browser op mobiel

Het wijzigen van de startpagina in de mobiele versie van Brave is ook eenvoudig. Om dit te doen, start u eerst Brave op uw telefoon.

Selecteer in de rechterbenedenhoek van Brave de knop met drie stippen. Afhankelijk van je instellingen kan dit bovenaan of onderaan het scherm staan.

Tik op de drie stippen in de rechterbenedenhoek.

Druk op “Instellingen” in het menu dat wordt geopend.

Kiezen "Instellingen" uit de menukaart.

Selecteer in het scherm “Instellingen” “Home”.

druk op "Pagina d

Schakel op het ‘Start’-scherm bovenaan de schakelaar in als deze is uitgeschakeld. Schakel vervolgens in het gedeelte ‘Deze pagina openen’ het keuzerondje ‘Voer een aangepaste URL in’ in.

Activeer de schakelaar en activeer "Voer een aangepaste URL in".

Typ in het tekstveld de website waarvan u uw startpagina wilt maken en druk vervolgens op Enter. Als u bijvoorbeeld van Bing uw startpagina wilt maken, voert u deze URL in:

https://www.bing.com/

Verander de Braves-website op mobiel.

Je bent klaar. Druk op de Brave Home-knop om naar je nieuwe startpagina te gaan.

Als je Brave graag gebruikt, maar de focus op cryptocurrency saai is, kun je crypto-functies en promoties eenvoudig uit je weergave verwijderen.

IN RELATIE: Hoe crypto uit Brave Browser te wissen


Posted

in

by