Hoe u uw Amazon Prime Twitch-account loskoppelt

Als je je Twitch-account aan je Amazon Prime-account koppelt, krijg je een handvol freebies. Maar als je je Twitch-account aan het verkeerde Amazon Prime-account hebt gekoppeld, of als je gewoon je twee accounts wilt scheiden, dan is dit het.

Log eerst in op je Twitch-account. Nadat u bent ingelogd, klikt u op uw Twitch-gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de site en selecteert u vervolgens “Instellingen” in het vervolgkeuzemenu.

Wanneer de nieuwe webpagina wordt geladen, gaat u naar het tabblad “Verbindingen”. Je ziet nu een lijst met alle accounts die op je Twitch-pagina zijn ingelogd. Ga naar de lijst “Amazon” en selecteer vervolgens de knop “Verbinding verbreken”.

Er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u uw Twitch- en Amazon-accounts wilt loskoppelen. Klik op de knop “Ja, loskoppelen” en u ontvangt een bevestiging op het e-mailadres van uw Amazon-account. Dat is alles wat we erover kunnen zeggen.

Om te controleren of je accounts zijn uitgelogd, log je in op je Amazon-account en ga je naar het tabblad ‘Mijn account’ in het vervolgkeuzemenu.

Zoek vervolgens een paneel met de titel “Digitale inhoud en apparaten” en selecteer “Twitch-instellingen”. Je wordt naar een nieuwe webpagina geleid met alle Twitch-accounts die momenteel aan je Amazon Prime-account zijn gekoppeld.

Uw Amazon Prime-account verbonden houden met uw Twitch-account heeft enkele voordelen. Een daarvan is een gratis zenderabonnement waarmee je elke maand je favoriete streamer kunt ondersteunen.


Hoogstwaarschijnlijk, wanneer uw Amazon Prime- en Twitch-accounts zijn ingelogd, wilt u ze zo laten. Maar als je een fout hebt gemaakt en je hebt aangemeld bij het verkeerde account, kun je gemakkelijk teruggaan en de fout herstellen.

0 Shares:
You May Also Like