/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe u 2 nieuwe privacyfuncties van de iPhone kunt gebruiken - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe u 2 nieuwe privacyfuncties van de iPhone kunt gebruiken

Deze gids gaat over hoe u 2 nieuwe privacyfuncties van de iPhone kunt gebruiken. Dus lees deze gratis gids, Hoe u stap voor stap 2 nieuwe privacyfuncties van de iPhone kunt gebruiken. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe u 2 nieuwe privacyfuncties van iPhone kunt gebruiken – Gids

Apple’s iOS 15 is eindelijk uit, samen met een glimmende nieuwe iPhone-privacyfuncties. Twee van de beste zijn naar mijn mening e-mail van Apple met Mail Privacy Protection en het privacyrapport van de iPhone-applicatie.

Helaas is het in-app-privacyrapport nog niet 100% functioneel – de gebruikersinterface van het rapport komt in een latere iOS 15-update. functie klaar op uw iPhone voor wanneer u er klaar voor bent. Als je technisch genoeg bent, kun je het rapport nu lezen.

Eerste dingen eerst. Zorg ervoor dat je iOS 15 hebt gedownload via Instellingen > Algemeen > Software-update. Dus je kunt deze geweldige nieuwe iPhone-functies uitproberen.

Beveiliging van e-mailprivacy

De eerste iOS 15-functie die je nu kunt proberen, is Mail Privacy Protection – een manier om je e-mail te beschermen tegen verkopers. U weet misschien niet dat elke keer dat u een e-mail ontvangt, marketeers informatie kunnen verzamelen, inclusief uw IP-adres, als u het hebt geopend en op hun site hebt geklikt.

Het antwoord van Apple om dit te vermijden – Mail Privacy Protection – komt naar voren wanneer u uw e-mail opent wanneer u voor de eerste keer naar iOS 15 upgradet, waar u de optie “E-mailactiviteit beschermen” hebt.

Als je dit niet hebt gedaan toen je de upgrade naar iOS 15 uitvoerde, heb je toegang tot Mail Privacy Shield in je instellingen onder Instellingen > Mail > Mail Privacy Shield en zorg je ervoor dat je Mail Activity Shield inschakelt.

Applicatieprivacyrapport

Ook nieuw in iOS 15 is het app-privacyrapport, dat de privacy van de iPhone verbetert en voortbouwt op de transparantie van Apple’s app-tracking, die laat zien tot welke machtigingen apps toegang hebben en hoe vaak, zoals die van jou. camera of microfoon. Natuurlijk kan het handig zijn voor een app om toegang te krijgen tot machtigingen, maar een weer-app zou geen toegang tot de jouwe moeten hebben. camera.

Hoe het succes van de functie App Tracking Transparency ongewenste tracking stopt, het privacyrapport van de app geeft je meer controle over machtigingen en de mogelijkheid om ze in te trekken wanneer dat nodig is. Het laat u ook zien wanneer apps u volgen via andere apps en websites.

Om het iOS 15 App-privacyrapport in te schakelen, gaat u naar iPhone-instellingen > Privacy en scrolt u naar beneden en schakelt u App-activiteit opnemen in. De iPhone-configuratie zal een zevendaags rapport opnemen dat u zelf kunt verzenden en bekijken.

Nu, het detail dat veel mensen niet opmerken. De volledige functionaliteit van de privacyrapportage van de app is nog niet klaar, zoals ik ontdekte toen ik het op mijn iPhone probeerde. Je kunt de functie op iOS 15 inschakelen en het zevendaagse rapport downloaden, maar je moet het op een pc of Mac openen en in een teksteditor plakken om het te kunnen lezen.

De mooiste en gemakkelijkst te begrijpen interface komt in een latere versie van iOS 15. “De gebruikersinterface die het onbewerkte bestand weergeeft, ontbreekt momenteel; er is geen standaard manier om dit bestand op de iPhone te bekijken’, vertelde beveiligingsonderzoeker Tommy Mysk me. “Je moet het downloaden en vervolgens een voorbeeld bekijken op een pc, of het openen met een tekstbewerkings-app op de iPhone, maar je moet een krachtige gebruiker zijn.”

laatste opmerking:

Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe je 2 nieuwe privacyfuncties van de iPhone kunt gebruiken. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


Posted

in

by