/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen

Deze tip gaat over het wijzigen van de Snapchat-gebruikersnaam. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap de Snapchat-gebruikersnaam wijzigen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen – Gids

Snapchat-gebruikers kunnen later deze maand hun gebruikersnaam wijzigen, zo maakte het bedrijf donderdag bekend. Het wijzigen van de gebruikersnaam heeft geen invloed op aspecten van gebruikersaccounts zoals B.-vriendenlijsten, snapcodes, snapresultaten, herinneringen, enzovoort. Volgens Snap kunnen alle iOS- en Android-gebruikers wereldwijd vanaf 23 februari hun gebruikersnamen wijzigen. Snap merkt op dat gebruikers geen gebruikersnamen kunnen selecteren die al in gebruik zijn. Zodra gebruikers besluiten hun gebruikersnaam te wijzigen, herinnert de app hen er ook aan dat ze hun gebruikersnaam slechts één keer per jaar kunnen wijzigen. Je gebruikersnaam is een van de belangrijkste aspecten van elk social media-profiel.

Hierdoor kunnen mensen u herkennen, contact met u maken en zich verhouden tot uw merk. Hoe dan ook, wat als je je Snapchat-gebruikersnaam wilt bewerken of wijzigen? Het directe antwoord is dat u uw gebruikersnaam niet kunt wijzigen, tenzij u uw account annuleert en een nieuwe opent. Hoe dan ook, u kunt uw weergavenaam, die iedereen ziet, op elk moment wijzigen. De twee moeten niet worden verward. Snapchat staat gebruikers niet toe hun gebruikersnamen te wijzigen of accountgegevens over te dragen tussen gebruikersnamen. In dit artikel leer je hoe je deze obstakels kunt omzeilen door je Snapchat-weergavenaam te wijzigen of een nieuw account aan te maken en de gebruikersnamen van je vrienden op te slaan om ze aan je nieuwe account toe te voegen.

Wijzig je Snapchat-gebruikersnaam

De optie om je Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen wordt uitgefaseerd en is niet meteen voor alle gebruikers beschikbaar. Zorg ervoor dat je de Snapchat-app bijwerkt naar de nieuwste versie die beschikbaar is in de Play Store en App Store om als een van de eersten je gebruikersnaam te wijzigen. Als je de optie “Gebruikersnaam wijzigen” niet ziet, zelfs niet nadat je Snapchat hebt bijgewerkt, kun je proberen de app geforceerd te sluiten en de cache te wissen. In de tussentijd hebben we ook gedetailleerd beschreven hoe je je Snapchat-weergavenaam en gebruikersnaam kunt wijzigen voordat de wachttijd van 1 jaar afloopt. Laten we duiken.

Snapchat-weergavenaam versus gebruikersnaam

Voordat we de stappen uitleggen om je Snapchat-weergavenaam en gebruikersnaam te wijzigen, laten we kort het verschil tussen de twee bespreken. Je weergavenaam is de naam van je Snapchat-profiel en dit is wat gebruikers zien in het gespreksvenster. U kunt niet alleen uw eigen weergavenaam wijzigen, andere mensen kunnen ook uw weergavenaam op uw site wijzigen. {}

Kies voor je Snapchat-gebruikersnaam een ​​unieke wanneer je voor de eerste keer een account aanmaakt. Maar als je je nu afvraagt, is er een manier om je Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen? Welnu, we hebben uw vraag in detail beantwoord in het onderstaande gedeelte, dus lees verder voor meer informatie.

Verander Snapchat-gebruikersnaam op Android en iOS

Snapchat is eindelijk begonnen met het uitrollen van de optie om je gebruikersnaam te wijzigen. Het is vermeldenswaard dat je je Snapchat-gebruikersnaam maar één keer per jaar kunt wijzigen. We hebben voor deze demo een Android-apparaat gebruikt, maar de stappen blijven hetzelfde op de iPhone. Met dat uit de weg, hier is hoe je je Snapchat-gebruikersnaam kunt wijzigen.

 • Open Snapchat en tik op het Bitmoji-pictogram (of profiel) in de linkerbovenhoek om je profiel te openen. Wanneer de profielpagina verschijnt, tik je op het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.
 • Tik vervolgens op “Gebruikersnaam” in het gedeelte “Mijn account” en tik op “Gebruikersnaam wijzigen” om uw huidige Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen.
 • Snapchat waarschuwt je nu dat je je gebruikersnaam maar één keer per jaar kunt wijzigen. Tik op “Doorgaan” om te bevestigen, voer uw nieuwe gebruikersnaam in het tekstvak “Gebruikersnaam” in en druk op de knop “Volgende”.
 • Vervolgens moet u uw wachtwoord invoeren en op de knop “Bevestigen” drukken. Wanneer de bevestigingsvraag verschijnt, drukt u op “Doorgaan” om de wijzigingen te bevestigen.
 • En dat is het! Snapchat toont een pop-up waarin wordt bevestigd dat je je Snapchat-gebruikersnaam hebt gewijzigd. Zoals eerder vermeld, moet u een jaar wachten om uw gebruikersnaam opnieuw te wijzigen.
 • Verander Snapchat-weergavenaam op Android en iOS

 • Open Snapchat en tik op het Bitmoji-pictogram in de linkerbovenhoek. Tik op de profielpagina op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.
 • Tik in de instellingen van “Mijn account” op “Naam” om uw weergavenaam te wijzigen. Hoewel je misschien in de verleiding komt om op het veld Gebruikersnaam hieronder in de instellingen van Snapchat te tikken, gebeurt er niets als je dat doet en kun je het hier niet wijzigen.
 • Het enige dat u nu hoeft te doen, is een nieuwe Snapchat-weergavenaam invoeren en op de groene knop “Opslaan” drukken.
 • Nadat je de nieuwe weergavenaam hebt opgeslagen, wordt deze onmiddellijk weergegeven in je Snapchat-profiel.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  Ik hoop dat je het artikel leuk vindt Hoe je Snapchat-gebruikersnaam kunt wijzigen. Deel deze gids alstublieft met uw vrienden en familie. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot dit bericht Hoe je Snapchat-gebruikersnaam kunt wijzigen, neem dan contact met ons op


  Posted

  in

  by