/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe scam-oproepen en sms-berichten op smartphones te blokkeren - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe scam-oproepen en sms-berichten op smartphones te blokkeren

Deze tip gaat over het blokkeren van scam-oproepen en sms-berichten op smartphones. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap oplichtingsoproepen en sms-berichten op smartphones blokkeren. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe zwendeloproepen en sms-berichten op smartphones te blokkeren – Gids

Als je ooit dacht dat dreigende telefoontjes vervelend waren, zet je dan schrap. Spam-achtige sms-berichten die gratis coupons, lage creditcardrentes, schuldverlichting of andere vormen van oplichting beloven, zijn de volgende plaag die onze telefoons aanvalt. Het doel is echter hetzelfde: uw geld stelen. Terwijl telefoonbedrijven het moeilijk hebben om de aanval van robotoproepen te stoppen, kunt u er actief iets aan doen.

helaas is het aan jou om de robo-tekstaanval te stoppen. Het begint met begrijpen hoe telemarketeers, oplichters en andere oplichters als eerste aan uw mobiele telefoonnummer komen. U hoeft ze echter niet te verdragen. Net zoals je je kunt verdedigen tegen robotoproepen, kun je robotberichten blokkeren en stoppen met de juiste trucs en tools.

Frauduleuze oproepen en sms-berichten op smartphones blokkeren

Hoe oproepen en sms’jes op een iPhone te blokkeren

Het is gemakkelijk om individuele nummers op je iPhone te blokkeren.

 • Tik in de Telefoon-app op ‘Recent’ en tik vervolgens op het Info-pictogram naast het nummer of contact dat je wilt blokkeren. Scroll naar beneden en tik op Deze beller blokkeren.
 • Tik in de FaceTime-app op het Info-pictogram naast het nummer, de contactpersoon of het e-mailadres dat je wilt blokkeren en scrol vervolgens omlaag om op Blokkeer deze beller te tikken.
 • Open in de Berichten-app het gesprek met het contact dat je wilt blokkeren, tik op het contact bovenaan en tik op de Info-knop, scrol omlaag en tik op Deze beller blokkeren.
 • Zodra een beller is geblokkeerd, ontvangt u geen meldingen meer wanneer ze bellen of een bericht verzenden, maar ze kunnen niet zeggen dat ze zijn geblokkeerd en kunnen spraakberichten blijven achterlaten. U kunt bellers op elk moment controleren en deblokkeren:

 • Open Instellingen, Telefoon en tik op Geblokkeerde contacten.
 • Open Instellingen, FaceTime en tik op Geblokkeerde contacten onder Oproepen.
 • Open Instellingen, Berichten en tik op Geblokkeerde contacten in SMS/MMS.
 • Onbekende bellers en afzenders uitfilteren

  Helaas is het blokkeren van individuele nummers niet erg effectief wanneer u wordt benaderd door telemarketeers of oplichters, omdat ze meerdere nummers gebruiken en deze vaak wijzigen. Maar er is nog iets dat je kunt doen:

 • Open Instellingen, Telefoon en scrol omlaag om op Stil onbekende bellers te tikken. Wanneer u de functie inschakelt, worden oproepen van niet-opgeslagen nummers in uw contacten automatisch gedempt. Ze kunnen nog steeds een voicemail achterlaten en de oproepen verschijnen in uw lijst met recente oproepen.
 • U kunt hetzelfde doen voor berichten door naar Instellingen, Berichten te gaan en naar beneden te scrollen om Onbekende afzenders filteren in te schakelen.
 • Hoe oproepen en sms’jes op een Android-telefoon te blokkeren

  Het is ook eenvoudig om nummers op een Android-telefoon te blokkeren, maar de methode verschilt van fabrikant tot fabrikant.

 • Open op een standaard Android-apparaat zoals de Pixel-telefoons van Google de app Telefoon en tik op het tabblad Recent. Houd het nummer dat u wilt blokkeren ingedrukt en tik op Spam blokkeren/melden. U kunt ervoor kiezen om het vakje Meld oproep als spam uit te schakelen en vervolgens op Blokkeren te tikken.
 • Open op een Samsung-telefoon de app Telefoon en ga naar Recent, tik op het nummer dat u wilt blokkeren en tik vervolgens op Details en Blokkeren.
 • Onbekende bellers en afzenders uitfilteren

  Als u veel ongewenste oproepen en berichten ontvangt en de nummers blijven veranderen, wilt u misschien de onbekende nummers eruit filteren.

 • open de Telefoon-app en tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek, vervolgens op Instellingen, Geblokkeerde nummers en schakel Onbekend in (of Blokkeer onbekende oproepen op een Samsung-telefoon).
 • U kunt ook nummerherkenning en spambeveiliging inschakelen. open de app Telefoon en tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek, vervolgens op Instellingen en tik vervolgens op Beller-ID & Spam om de opties Beller-ID & Spam en Filter Spam-oproepen te krijgen. (Je kunt op een Samsung-telefoon eenvoudig overschakelen naar nummerherkenning en spambeveiliging.)
 • Als je een Google Pixel-telefoon hebt, probeer dan oproepscreening om de Google Assistent te laten reageren en een transcript te genereren. Om het uit te proberen, open je de Telefoon-app en tik je op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek, vervolgens op Instellingen, Oproepscherm en kies je de gewenste stem. Als je het spamfilter hebt ingeschakeld, zou het je oproepen automatisch moeten filteren, maar je kunt ook op Oproepscherm tikken wanneer je wordt gebeld.
 • Open de Berichten-app en tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek, vervolgens op Instellingen, Spambeveiliging en schakel Spambeveiliging in.
 • Hoe u oproepen of sms-berichten kunt blokkeren met uw provider

 • AT&T biedt de toepassing Call Protect aan. De basisversie is gratis en biedt blokkering van spam- en fraudeoproepen, hinderlijke oproepwaarschuwingen en blokkering van onbekende oproepen. De Plus-versie kost $ 3,99 per maand per lijn en voegt beller-ID, reverse lookup van nummers en extra hinderlijke oproepcontroles toe.
 • Verizon heeft een vergelijkbare app genaamd Call Filter. Het biedt spamdetectie en -filtering, een iOS-witte lijstoptie en een spoofingfilter voor de buurt. De Plus-versie kost $ 2,99 per maand voor één lijn of $ 7,99 per maand voor drie of meer en voegt beller-ID, spamup-weergave en risicometer en een persoonlijke zwarte lijst toe.
 • T-Mobile heeft de gratis Scam Shield-app, die nummerherkenning, zwendeldetectie en -blokkering biedt, en zelfs een proxynummer dat u kunt gebruiken als u uw echte nummer niet wilt delen.
 • Google Fi biedt gratis verschillende opties voor blokkeren en nummerherkenning in de Google Fi-app.
 • US Cellular heeft de Call Guardian-app die nummerherkenning, spammeldingen en spamrapportage biedt. De Premium-versie, voor $ 3,99 per maand, biedt verbeterde waarschuwingen en nummerherkenning en automatische oproepblokkering.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe zwendeloproepen en sms-berichten op smartphones te blokkeren. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  Ik hoop dat je het artikel leuk vindt Hoe zwendeloproepen en sms-berichten op smartphones te blokkeren. Deel deze gids alstublieft met uw vrienden en familie. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot dit bericht Hoe oplichtingsoproepen en -sms’en op smartphones te blokkeren, neem dan contact met ons op


  Posted

  in

  by