/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe MS PowerPoint te starten met de opdrachtprompt - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe MS PowerPoint te starten met de opdrachtprompt

Deze handleiding gaat over het starten van MS PowerPoint met de opdrachtprompt. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap MS PowerPoint starten met behulp van de opdrachtprompt. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe MS PowerPoint te starten met behulp van de opdrachtprompt – Gids

Wanneer u een programma op uw computer opent door te dubbelklikken op het pictogram, start u het .exe-bestand voor dat programma en start dus het programma. Wanneer u bijvoorbeeld PowerPoint start, ziet u waarschijnlijk het PowerPoint-opstartscherm voordat het programma het standaardvenster opent waarin u een bestand kunt kiezen waaraan u werkt of een nieuw bestand. Dubbelklikken op een pictogram is echter niet de enige manier om een ​​programma te openen. Vroeger, vóór Windows, creëerde Microsoft het DOS-besturingssysteem, dat niet eens klikbare pictogrammen had.

Toen je een programma wilde openen, typte je opdrachten op een opdrachtregel. Dit duurt iets langer, maar heeft enkele voordelen, aangezien u uw computer precies kunt vertellen hoe u het programma moet openen en wat u moet doen als dit gebeurt. Opdrachtregelitems zijn altijd onderdeel geweest van Microsoft-besturingssystemen, inclusief Windows 10. Opdrachtregelitems zijn altijd onderdeel geweest van Microsoft-besturingssystemen, inclusief Windows 10. U kunt PowerPoint starten vanaf één regelopdracht en aanpassen wat het doet met behulp van subopdrachten of schakelaars.

Hoe MS PowerPoint te starten met behulp van de opdrachtprompt

 • Open eerst een opdrachtpromptvenster. U kunt dit doen door “cmd” in de Windows-zoekbalk te typen (in de taakbalk naast het Windows-pictogram). Druk op Enter of klik op de toepassing “Opdrachtprompt” in de zoekresultaten.
 • Wanneer u de opdrachtprompt voor de eerste keer opent, begint u in uw gebruikersaccountmap. Vanaf hier kunt u eenvoudig deze opdracht typen en op Enter drukken om PowerPoint te starten:
 • U kunt PowerPoint ook openen vanuit de map die het bestand powerpnt.exe bevat, maar u moet wel weten in welke map het zich bevindt.
 • Om de exacte locatie van het bestand powerpnt.exe te vinden, moeten we met de opdracht cd naar de map Program Files gaan. Deze opdracht verandert uw huidige map bij de opdrachtprompt.
 • Typ deze opdracht en druk op Enter:
 • U bevindt zich nu in de map Program Files. De volgende stap is om de map te zoeken waar het bestand powerpnt.exe zich bevindt. Doe dit door het volgende commando te typen en op “Enter” te drukken.
 • Nadat u deze opdracht hebt ingevoerd, zal de opdrachtprompt de map voor u zoeken.
 • Nu u weet in welke map het bestand powerpnt.exe zich bevindt, kunt u de opdracht cd gebruiken om het bestandspad te openen. In dit voorbeeld moet u de volgende opdracht typen:
 • cd Microsoft OfficerootOffice16
 • U zou nu in de map moeten zijn waar powerpnt.exe zich bevindt.
 • Het enige dat u nu nog hoeft te doen, is powerpnt typen en op Enter drukken. PowerPoint wordt op de gebruikelijke manier geopend.
 • Het belangrijkste punt van het gebruik van de opdracht is echter dat u de verschillende opties en parameters kunt gebruiken die deze biedt.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe MS PowerPoint te starten met de opdrachtprompt. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by