/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe meer volgers op sociale media te krijgen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe meer volgers op sociale media te krijgen

Deze gids gaat over hoe u meer volgers op sociale media kunt krijgen. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap meer volgers op sociale media krijgen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe u meer volgers op sociale media kunt krijgen – Gids

In een zeer brede zin kan alle inhoud die u plaatst, worden gezien als over u praten of informatie delen die anderen ten goede komt. Uw merk wordt voornamelijk gezien over zelfpromotie of vergelding. Om een ​​winnaar op de lange termijn te zijn, moet jij degene zijn die de community voorziet van nuttige informatie. Het krijgen van meer volgers betekent dus niet noodzakelijkerwijs wat voor soort inhoud je aan het maken bent. Het gaat erom wie je bent als merk. U moet laten zien dat u betrouwbaar en betrouwbaar bent om uw volgers op sociale media te vergroten.

Bouw een sterke merkidentiteit

Of het nu een gecertificeerd bedrijf is of een persoonlijk merk, je moet nog steeds een samenhangende merkidentiteit hebben. Dit gaat veel verder dan simpelweg een logo op je profielfoto zetten en daarmee stoppen.

Je merkidentiteit moet uit elke post voortkomen. Bepaal uw overheersende kleurenschema, filters, grafische ontwerpen, toon, enz. Alles wat u plaatst en commentaar geeft, moet een weerspiegeling zijn van uw merkstem. Mensen voelen zich aangetrokken tot merken met een identiteit.

Neem bijvoorbeeld Splat Haarverf. Aangezien bij dit merk alles draait om kleur, is het geen verrassing dat heldere, levendige kleuren een cruciaal onderdeel van hun merk zijn. De emoji van eenhoorn en regenboog in hun bio zegt meteen dat ze een leuke, grillige stem hebben.

En hoewel ze grotendeels afhankelijk zijn van door gebruikers gegenereerde inhoud (daar komen we zo op terug), lijken afbeeldingen op hun Instagram-pagina nog steeds samenhangend met het algehele merk. Ze hebben ook een directe link naar de hoofdsite in hun bio en hebben een unieke hashtag gemaakt om betrokkenheid aan te moedigen (een ander punt dat we binnenkort zullen bezoeken).

Volg relevante accounts

Zoals bij elke gezonde relatie, moet het geven en nemen zijn – wat betekent dat je volgers krijgt als je een volger bent. Dit betekent niet onmiddellijke feedback voor iedereen die uw account leuk vindt. Zie het meer als een netwerk. Wie plaatst geweldige content die jou inspireert? Wie zou een invloedrijke merkadvocaat kunnen zijn waarmee u in de toekomst zou kunnen samenwerken?

Enkele ideeën voor het vinden van relevante accounts die u kunt volgen:

 • Groepen en communities: Facebook, LinkedIn, Reddit en andere netwerken stellen je in staat om gemakkelijk groepen te vinden en eraan deel te nemen. Hoewel dit een geweldig hulpmiddel is voor inhoudsideeën en het vinden van nieuwe accounts om te volgen, kan bijdragen aan deze groepen ook een fantastische manier zijn om bekendheid te krijgen voor uw merk.
 • Kijk wie influencers volgen: Besteed speciale aandacht aan influencers die een positieve volgersratio hebben, wat betekent dat ze veel volgers hebben, maar selectief zijn over degenen die ze kiezen om terug te volgen. De mensen die ze volgen zijn waarschijnlijk van hoge kwaliteit.
 • Lijsten met ‘Beste mensen om te volgen’: deze lijsten worden online gepubliceerd voor verschillende branches en interessegebieden. Hoewel ze geweldige bronnen kunnen zijn, worden ze niet altijd zorgvuldig geselecteerd, dus wees voorzichtig en onderzoek deze potentiële beïnvloeders voordat je ze volgt. (Voorbeeld: Top SEO-experts hieronder)
 • Ga actief in gesprek met je volgers

  Als je een date hebt en je hele diner over jezelf praat zonder je partner de kans te geven om ook maar een woord in het gesprek te stoppen, is de kans groot dat je geen tweede date zult hebben. Hetzelfde principe geldt voor sociale media.

  In plaats van uw sociale-mediaplatforms te behandelen als non-stop advertentiecampagnes, nodigt u connecties en gesprekken uit. Reageer op reacties op je berichten en moedig echte discussies aan.

  Publiceer deelwaardige inhoud

  Als mensen je gaan volgen, verwachten ze dat je inhoud plaatst die opwindt en aanspreekt. Volgers moeten je berichten opnieuw willen delen! Enkele van de berichttypen die regelmatig worden gedeeld, zijn onder meer:

  meningen

  Hoewel het riskant is om een ​​uitgesproken mening over een kwestie te uiten, kan het veel betrokkenheid genereren. Zorg ervoor dat u alle beschuldigingen onderbouwt met bewijs om uw zaak te ondersteunen en lichtvaardig te werk gaat over gevoelige kwesties die een averechts effect kunnen hebben en uw merk negatief kunnen beïnvloeden.

  neigingen

  U moet op de hoogte zijn van trends en prognoses in uw branche, en als u een betrouwbare bron kunt zijn voor wat er actueel is, wordt u een referentie voor updates.

  Nieuws

  Het brengen van het laatste nieuws is een van de beste manieren om relevant te blijven, maar het kost veel tijd en toewijding om een ​​stap voor te blijven en consequent een van de eerste bronnen te zijn die het verhaal vertellen.

  Gegevens

  Of u nu iemands argument verifieert of aanvecht, mensen reageren op gegevens. Het maken van citeerbare gegevens is geweldig voor het delen van sociale media en SEO.

  Leuke / humoristische inhoud

  Het valt niet te ontkennen – leuke en grappige reacties. Mensen houden van dieren, baby’s, kinderen, humor, verhelderende citaten en al het andere dat een glimlach op iemands gezicht tovert.

  Bedenk creatieve manieren om dit soort onderwerpen in je merk op te nemen en toch in lijn te blijven met de gevestigde toon.

  Maak een kalender om strategisch te plannen

  De sleutel is het vinden van een balans tussen vaak genoeg posten om relevant te blijven, maar niet zo veel posten dat je nieuwsfeeds spamt en hinderlijk wordt.

  Overweeg naast het plannen van uw sociale-mediakalender te investeren in tools waarmee u berichten van tevoren kunt plannen – idealiter vanaf één dashboard, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u meteen vergeet te posten.

  Cross-Market op uw andere sociale en marketingplatforms

  Benut je alle kansen om je publiek te verbinden? Uw website en nieuwsbrief moeten op zijn minst linken naar uw sociale platforms.

  U kunt ook overwegen om de bekendheid van het ene platform op het andere te vergroten. Bijvoorbeeld een tweet die mensen aanmoedigt om een ​​speciale hashtag die je op Instagram hebt gemaakt voor een evenement te volgen en te gebruiken.

  Kies gerichte hashtags

  Hashtags kunnen een geweldige manier zijn voor nieuwe volgers om je te ontdekken, maar probeer je meer te concentreren op specifieke hashtags en minder op generieke hashtags die overspoeld worden door veel concurrentie. #love heeft er bijvoorbeeld meer dan twee miljard foto’s aan verbonden op Instagram. Je post wordt onmiddellijk begraven.

  Zorg ervoor dat uw hashtags meer gericht zijn, zodat ze echt in uw voordeel werken. U kunt zoeken naar hashtags die in relevante berichten worden gebruikt of een tool zoals Hashtagify proberen om analytische gegevens en alternatieve suggesties te krijgen. In dit voorbeeld is het toevoegen van een ander woord aan ‘liefde’ om het specifieker te maken (#lovegardening) een veel bruikbare hashtag om te targeten.

  Je kunt ook je eigen merkspecifieke hashtags maken, zoals Splat deed met #splatsquad, om je volgers aan te moedigen foto’s te delen. Dit is een geweldige manier om door gebruikers gegenereerde inhoud binnen te halen.

  zoek pers Functies, interviews en collegemogelijkheden

  Een opvallende aanwezigheid in de echte wereld kan een grote impact hebben op uw volgers in de digitale wereld. Elke presentatie is een kans om contact op te nemen met iemand die het misschien leuk zou vinden wat je te zeggen had en vervolgens actief op je sociale account te zoeken om meer te horen. Dit soort mogelijkheden voor thought leadership kunnen ook een geweldige manier zijn om links naar uw website op te bouwen.

  Creëer samenwerkingscampagnes met bedrijven en merkadvocaten

  Gezamenlijke contentcampagnes tussen niet-concurrerende bedrijven kunnen fantastische exposure opleveren. En het beste deel? Je hebt het potentieel om een ​​heel nieuw publiek te bereiken. Een ideale samenwerking zal beide merken wederzijds ten goede komen, waardoor elk nieuwe volgers en algemene bekendheid van de ander kan krijgen.

  Merkbeïnvloeders en voorstanders zijn een andere geweldige kans. Door gebruikers gegenereerde inhoud, vooral van partnerschappen met prominente beïnvloeders, kan een hoge betrokkenheid stimuleren. Affiliate-wedstrijden, ontwerpen en flash-verkopen zijn ook populair.

  Gebruik analyses om uw strategie aan te passen

  Als u begrijpt hoe uw inhoud presteert, kunt u betere strategische keuzes maken. Dit kan omvatten welk type bericht het beste presteert bij uw huidige publiek, welk tijdstip van de dag zich vertaalt in meer weergaven, welke demografie u voornamelijk bereikt, enz.

  Negeer deze gegevens niet! Het kan waardevolle inzichten bieden in wat u goed doet en waar u kunt verbeteren. Veel platforms bieden hun eigen analysetools, maar u kunt ook investeren in gratis of betaalde tools van derden zoals Sprout, Hootsuite, Buffer, Later en nog veel meer opties.

  Neem uw klantenserviceteam op in het plan

  Een actief social media-account trekt onvermijdelijk klachten van klanten aan. In 2017 nam slechts 12% van de klanten met klachten contact op via e-mail, livechat en sociale media, maar dat percentage is in 2020 gestegen tot 43%, aldus de Wall Street Journal. En van die ontevreden klanten heeft 55% die contact heeft gezocht via sociale media nooit een reactie gekregen.

  Aangezien deze negatieve opmerkingen op een openbaar forum worden geplaatst, wordt uw reactie nauwkeurig onderzocht. Potentiële klanten zullen kijken om te zien hoe u voor uw bestaande klanten zorgt.

  Het is een goed idee om uw klantenserviceteam op te nemen in uw socialemediaplan, of u nu met hen coördineert om op de hoogte te blijven van het bedrijfsbeleid en de resoluties, of om uw klantervaringsteam aan te sluiten zodat ze direct op vragen kunnen reageren. ontevreden klanten.

  laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe meer volgers op sociale media te krijgen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by