Hoe Liverpool vs Arsenal EFL Cup halve finale live online te bekijken

Hoe Liverpool vs Arsenal te bekijken: In de eerste etappe van de halve finale van de EFL Cup neemt Liverpool het op tegen Arsenal op Anfield. Hier is hoe te kijken

Een week later dan verwacht staan ​​Liverpool en Arsenal eindelijk tegenover elkaar in de heenwedstrijd van de halve finale van de EFL Cup, met een plaats in de finale tegen Chelsea voor het grijpen.

De heenwedstrijd wordt nu gespeeld op Anfield, de heenwedstrijd volgende week in het Emirates. Het zou andersom zijn, maar een reeks positieve Covid-tests onder de Liverpool-ploeg zorgde voor uitstel.

Blijkbaar betekende dit, volgens mensen op sociale media, dat Liverpool ‘false positives’ Covid-tests deed alsof ze bang waren voor de machtige Arsenal-kant van Mikel Arteta, hoewel dat ook betekende dat het voordeel aan thuis moest worden opgegeven voor de terugwedstrijd. Zucht.

De wedstrijd van vanavond vindt plaats tegen de achtergrond van jarenlang pak slaag voor Arsenal op Anfield, maar met de huurmoordenaars Mo Salah en Said Mane van Reds die anders bezig waren bij AFCON en Arsenal de afgelopen maanden een lichte opleving in vorm doormaakte, is het onwaarschijnlijk dat het een wandeling in de park.

Hier leest u hoe u Liverpool vs Arsenal kunt bekijken… misschien op die beste nieuwe tv die u met Kerstmis hebt gekregen.

Aftraptijd tussen Liverpool en Arsenal

Liverpool vs Arsenal trappen op donderdag 45 januari om 19 uur Engelse tijd af. De wedstrijd wordt gespeeld op Anfield in Liverpool. Het thuisvoordeel van The Reds in de heenwedstrijd gaat over een week vooraf aan de terugwedstrijd in het Emirates Stadium.

Hoe Liverpool vs Arsenal te kijken

Sky Sports heeft het recht om de EFL Cup in het VK uit te zenden. De dekking begint om 19:00 uur op Sky Sports Main Event en Sky Sports Football.

Je hebt een Sky Sports-abonnement nodig om de wedstrijd te kunnen kijken. Heb je geen standaard onderzeeër via schotelantenne of kabelplatform, dan kun je online kijken via het Now streamingplatform.

Je kunt dag-, week- of maandpassen kopen op Now TV, en er zijn ook mobiele passen.

Veilig kijken met een VPN

Wanneer u online inhoud bekijkt, is het een goed idee om uw privacy te vergroten door een VPN te gebruiken om uw IP-adres te verbergen voor potentiële dieven. Je kunt onze gids met de beste VPN’s lezen voordat je voetbal live online streamt. Hier is ook onze gids voor het kijken naar de Premier League dit seizoen in 4K HDR.

0 Shares:
You May Also Like