Hoe irritante Apple TV-toetsenbordmeldingen uit te schakelen

Deze handleiding gaat over het uitschakelen van vervelende Apple TV-toetsenbordmeldingen. Dus lees deze gratis gids, Hoe u vervelende Apple TV-toetsenbordmeldingen stap voor stap kunt uitschakelen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe irritante Apple TV-toetsenbordmeldingen uit te schakelen – Gids

Als je Siri Remote niet wilt gebruiken om op Apple TV te typen, kun je typen op een iPhone of iPad in de buurt. Wanneer een tekstveld wordt geopend op Apple TV, wordt er een melding weergegeven op de iPhone of iPad en kun je het schermtoetsenbord van je iOS-apparaat gebruiken om tekst in te voeren op Apple TV nadat je op de melding hebt getikt.

Vroeger kon je deze meldingen uitschakelen als ze er last van hadden (en als je meerdere Apple TV’s thuis hebt met kinderen of meerdere gekoppelde iOS-apparaten, dan begrijp je wat we bedoelen), maar ondanks het adverteren van deze optie op je tvOS 15 gebruikershandleiding, heeft Apple deze mogelijkheid in iOS 15 en iPadOS 15 verwijderd, wat talloze klachten van gebruikers veroorzaakte.

Het goede nieuws is dat Apple de mogelijkheid heeft hersteld om Apple TV-toetsenbordmeldingen uit te schakelen in de nieuwste ontwikkeling van iOS 15.1 en iPadOS 15.1 en openbare bèta’s. Hier leest u hoe u ze kunt uitschakelen als u de bètaversie op uw apparaat gebruikt of alleen voor toekomstig gebruik wanneer iOS / iPadOS 15.1 officieel wordt uitgebracht.

  1. Open de instellingen op uw ‌iPhone‌ of ‌iPad‌.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Selecteer onder ‘Meldingsstijl’ Apple TV-toetsenbord.
  4. Schakel de knop naast Meldingen toestaan ​​uit.

Als u iOS 15.1 gebruikt en het ‌Apple TV‌-toetsenbord niet in het menu Meldingen ziet, moet u mogelijk verbinding maken met uw ‌Apple TV‌ en een tekstveld selecteren om een ​​toetsenbordinvoermelding in te schakelen voordat het daar verschijnt.

laatste opmerking:

Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe vervelende Apple TV-toetsenbordmeldingen uit te schakelen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Live tv kijken op Firestick

Deze gids gaat over hoe je live tv kunt kijken op Firestick. Dus lees deze gratis gids, Stap…
Read More

Screenshot maken op Android TV

Deze handleiding gaat over het maken van een screenshot op Android TV. Dus lees deze gratis gids, Stap…
Read More

Batch hernoemen Windows 10-bestanden

Deze handleiding gaat over het batchgewijs hernoemen van Windows 10-bestanden. Dus lees deze gratis gids, stap voor stap…