/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe installeer ik Windows op Steam Deck - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe installeer ik Windows op Steam Deck

Deze tip gaat over het installeren van Windows op Steam Deck. Dus lees deze gratis gids, Hoe installeer je Windows stap voor stap op Steam Deck. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe installeer ik Windows op Steam Deck – Gids

Het Steam Deck kan worden beschouwd als een van de beste hardware-onthullingen van het jaar. Valve heeft onlangs de nieuwe draagbare pc onthuld die draait op Linux-gebaseerde SteamOS. Terwijl je echt Linux zou kunnen zeggen? Nou ja, Linux is in de loop der jaren veel verbeterd en er zijn zelfs veel games die Linux-systemen ondersteunen. Het heeft zelfs Proton, een compatibiliteitslaag waarmee je games kunt draaien die zijn ontworpen voor Windows. Maar natuurlijk is Windows beter als het gaat om de gebruikersinterface. Omdat Valve zei dat het een draagbare pc is, kun je elk besturingssysteem installeren dat je wilt.

Misschien wil je Windows op het Steam Deck gebruiken als je games speelt van andere winkels zoals Epic Games, of als je het Steam Deck gewoon wilt gebruiken als een gewone pc, maar in een draagbaar formaat. Wat de reden ook is, u kunt Windows 10 eenvoudig op Steam Deck installeren. Zeker veel gemakkelijker dan het bouwen van je eigen aangepaste op Linux gebaseerde besturingssysteem en het ontwerpen van een controllervriendelijke gebruikersinterface om het te onderzoeken. En natuurlijk, met Windows, zouden die vervelende compatibiliteitsproblemen en kapotte anti-cheat-software gewoon verdwijnen.

Hoe installeer ik Windows 10 op Steam Deck

Windows is een van de meest populaire besturingssystemen en het zou nog beter zijn om het op een draagbaar apparaat te gebruiken. En de meeste gebruikers geven de voorkeur aan Windows boven SteamOS. Als u een van deze gebruikers bent, bekijk dan de detailgids. Laten we beginnen met de vereisten.

Onderkant

Hier is een lijst met de dingen die je nodig hebt om Windows 10 op je stoomdeck te installeren:

 • USB-stick met minimaal 8 GB.
 • USB Type-C-dongle of Steam Dock.
 • Windows 10 ISO-bestand.
 • Muis toetsenbord.
 • Windows 10 ISO downloaden

  Eerst moet u het Windows 10 ISO-bestand downloaden. De Windows 10 ISO-bestanden zijn beschikbaar op de eigen website van Microsoft. Je moet later een activeringssleutel kopen om de Steam Deck-kopie te activeren. U kunt de tool voor het maken van media downloaden om het ISO-bestand te krijgen.

  Een opstartbare flashdrive maken

  U kunt eenvoudig een opstartbare USB-stick maken. Download Rufus op de pc waarop u het ISO-bestand hebt gedownload. Het is een gratis tool die u kunt gebruiken om opstartbare USB-drives te maken. U kunt de stappen in deze zelfstudie volgen om een ​​opstartbare Windows USB-drive te maken. hoewel die handleiding voor Windows 11 is, is de methode om een ​​opstartbare schijf te maken nog steeds hetzelfde.

  Stappen om Windows op Steam Deck te installeren

  Nu de opstartdiskette gereed is, is het tijd om Windows op je Steam Deck te installeren. Sluit je Type C-dongle aan op je Steam Deck en sluit je muis, toetsenbord en opstartbare USB-stick aan. Als je het Steam Deck vooraf hebt besteld, is dat een goede zaak, want het wordt geleverd met veel poorten en elimineert de noodzaak voor dongles.

 • Schakel het Steam Deck in en druk op de F2-knop of een specifieke functietoets die wordt gebruikt om het systeem-BIOS-menu te openen.
 • Sluit de opstartbare USB-drive aan op het Steam Deck.
 • Zoek nu de opstartopties en schakel opstarten vanaf USB in … Zorg er ook voor dat de USB-opstartoptie bovenaan staat. Dit wordt gedaan zodat het systeem onmiddellijk opstart naar elk besturingssysteem dat op de aangesloten USB-drive is geïnstalleerd.
 • Nadat u alle instellingen hebt voltooid, selecteert u BIOS in het menu, slaat u op en start u opnieuw.
 • Het Steam Deck zou opnieuw moeten opstarten en het opstartbare USB-station moeten vinden.
 • Wanneer het de schijf heeft gevonden, duurt het een paar seconden om het te laden en wordt vervolgens het installatiescherm weergegeven.
 • U kunt de taal en regio instellen tijdens de installatie.
 • Tijdens het installatieproces kiest u verschillende opties, zoals uw systeem een ​​naam geven, privacyopties instellen, Cortana beheren en u vragen u aan te melden met een lokaal of Microsoft-account.
 • Als de installatie bijna voltooid is, ben je meteen klaar om Windows 10 op je Steam Deck te gebruiken.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt om Windows op Steam Deck te installeren. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  Ik hoop dat je het artikel leuk vindt om Windows op Steam Deck te installeren. Deel dit bericht vooral met je vrienden en familie. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot het installeren van Windows op Steam Deck, blijf dan in contact


  Posted

  in

  by