Hoe iedereen tijdens een Zoom-gesprek uit te schakelen

Bij videoconferenties op Zoom worden de videostreams van andere mensen soms te luid. Hosts kunnen ieders microfoon uitschakelen om dit te voorkomen. Of iemand nu is overleden om een ​​luidruchtige papegaai te kalmeren of hinderlijk is, hier is hoe je het kunt uitschakelen.

Alleen hosts

Bij Zoom kunnen alleen hosts iedereen in een conferentie uitschakelen. U kunt de host van een vergadering wijzigen om deze bevoegdheden te delegeren. Wanneer je alles dempt, worden de microfoons gedempt zodat je ze niet kunt horen. De videostream wordt niet beïnvloed. Het vermogen van mensen om opnieuw te activeren, hangt af van de instellingswaarden die tijdens het dempproces zijn geselecteerd.

Hoe alles te knippen en alles opnieuw te activeren op Zoom

De volgende instructies werken op de computer-, Mac-, web- en tabletversies van Zoom, hoewel de interface-elementen zich op iets andere locaties kunnen bevinden dan in de bijgevoegde schermafbeeldingen.

Als de zoom is geopend en de werkbalk onderaan het scherm / venster niet zichtbaar is, geeft u deze weer door in dit gebied te klikken, ingedrukt te houden of de muisaanwijzer ingedrukt te houden. Klik op “Deelnemer” of “Deelnemer beheren” wanneer het verschijnt.

In de lijst met deelnemers vind je de knop met de tekst “Alles uitschakelen”. Klik of tik erop.

Er wordt een bevestiging weergegeven waarin staat dat alle huidige en nieuwe deelnemers worden uitgeschakeld. Een selectievakje geeft aan “Laat deelnemers zichzelf opnieuw activeren”. Vink dit vakje aan als u wilt dat elke deelnemer aan de conferentie opnieuw kan worden geactiveerd. Klik of druk op “Doorgaan”.

Als je nu naar de lijst met deelnemers kijkt, zie je een pictogram met een kruis microfoon naast alle mensen die momenteel zijn geschorst.

Als je alles in één keer opnieuw wilt activeren, zoek dan naar de knop “Alles opnieuw activeren” in de deelnemerslijst en klik of druk erop.

Nadat iedereen opnieuw is geactiveerd, bevestigt Zoom met een bericht ergens op het scherm dat alle deelnemers opnieuw zijn geactiveerd.

Alle geluiddempers worden opgeheven en iedereen in het gesprek kan nu iedereen horen.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

Wat is een WYSIWYG-editor?

WYSIWYG lijkt een lang acroniem, maar het is een hoofdbestanddeel van moderne gebruikersinterfaces. Dit is wat het betekent…