/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe het probleem 'Geen geluid op Minecraft' op Windows-pc op te lossen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ op Windows-pc op te lossen

Deze tip gaat over het oplossen van het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ op een Windows-pc. Dus lees deze gratis gids, Hoe u het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ op Windows-pc stap voor stap kunt oplossen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ op Windows-pc op te lossen – Handleiding

Minecraft-geluid dat niet werkt, is een probleem waarmee een aanzienlijk aantal gamers op Windows-, Mac- en Xbox One-platforms worden geconfronteerd. Wanneer dit gebeurt, hoort u mogelijk audio van andere programma’s en games, maar niet van het Minecraft-spel. In de meeste gevallen treedt dit probleem op na het updaten van de game, het besturingssysteem of na het opnieuw installeren van de Minecraft-game. Het probleem wordt meestal geassocieerd met software-incompatibiliteit op uw pc of Xbox-console. Het spelen van de Minecraft-game zonder de nodige in-game audio kan erg saai zijn. Als je geen geluid hoort tijdens het spelen van de game, controleer dan eerst of je apparaat geluid van andere apps afspeelt. U kunt bijvoorbeeld proberen muziek af te spelen via de mediaspeler.

Als het geluid goed werkt voor de andere apps/games, ligt het probleem waarschijnlijk bij de Minecraft-game zelf. Minecraft is een leuke game-ervaring voor miljoenen mensen, maar het is niet zo leuk meer als het geluid niet werkt. Veel gebruikers worden geconfronteerd met Minecraft zonder geluidsproblemen op pc, wat behoorlijk frustrerend is. Als je ook geluidsproblemen ervaart in Minecraft, ben je hier aan het juiste adres. Met Minecraft kun je alleen of met vrienden creëren, overleven en verkennen op Windows 10 of mobiele apparaten, wat deze game anders maakt dan zijn concurrenten.

Fix Geen geluid in Minecraft op Windows-pc

Controleer of je Minecraft per ongeluk hebt gedempt

Voordat u de onderstaande oplossingen probeert, moet u ervoor zorgen dat u uw pc of Minecraft niet per ongeluk hebt gedempt. Volg de instructies om te controleren of je per ongeluk je pc of Minecraft hebt gedempt:

 • Probeer een nummer op uw pc af te spelen. Als u het duidelijk kunt horen, betekent dit dat u uw pc niet uitzet; als u het niet kunt horen, beweegt u uw muis naar het systeemvak (rechtsonder) en klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Volume. Selecteer vervolgens Volumemixer openen.
 • Houd de schuifregelaar in Minecraft ingedrukt en sleep om het volume te verhogen.
 • Als er nog steeds geen geluid is in Minecraft, volg dan de onderstaande stappen om je Minecraft-audio-instellingen te controleren.
 • Start Minecraft en klik op Opties… (of Instellingen).
 • Klik op Muziek en geluid… of Audio om de audio-instellingen van de game te zien.
 • Zorg ervoor dat alle audio-instellingen op 100% staan. Klik op Gereed om de instellingen op te slaan.
 • Update uw audiostuurprogramma

  Het stuurprogramma handmatig bijwerken: U moet naar de website van de fabrikant van uw geluidskaart gaan, de nieuwste versie van het stuurprogramma zoeken en het op uw computer installeren. Zorg ervoor dat u de nieuwste juiste driver downloadt die compatibel is met het besturingssysteem van uw computer. Dit vereist tijd en computervaardigheden.

  Stuurprogramma automatisch bijwerken: Als u niet de tijd, het geduld of de computervaardigheden hebt om uw audiostuurprogramma handmatig bij te werken, kunt u dit automatisch doen met Driver Easy. U hoeft niet precies te weten op welk systeem uw computer draait, u hoeft niet het risico te lopen de verkeerde driver te downloaden en te installeren en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u een fout maakt tijdens de installatie. Driver Easy regelt alles.

 • Download en installeer Driver Easy.
 • Voer Driver Easy uit en klik op de knop Nu scannen. Driver Easy scant vervolgens uw computer en detecteert eventuele defecte stuurprogramma’s.
 • Klik op Bijwerken naast uw geluidskaart om automatisch de juiste versie van het stuurprogramma te downloaden, waarna u deze handmatig kunt installeren. Of klik op Alles bijwerken om automatisch de juiste versie van ontbrekende of verouderde stuurprogramma’s op uw systeem te downloaden en te installeren (hiervoor is de Pro-versie vereist – u wordt gevraagd om te updaten wanneer u op Alles bijwerken klikt. U krijgt volledige ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen).
 • Probeer de toetsencombinatie F3+S of F3+T

  Als je het probleem van geen geluid tegenkomt tijdens het spelen van Minecraft, probeer dan tegelijkertijd op F3 en S op je toetsenbord te drukken om het spel te dwingen opnieuw te laden. Als deze toetsencombinatie niet werkt, probeer dan tegelijkertijd op F3 en T te drukken. Veel spelers hebben het Minecraft-probleem met geen geluid opgelost met deze oplossing.

  Wacht een paar seconden en controleer of het probleem met geen geluid opnieuw verschijnt. Als dit niet het geval is, suggereert dit dat u dit probleem hebt opgelost.

  Wijzig de optie “Mipmap-niveaus” in de video-instellingen

  Als uw Minecraft JAVA-editie is, probeer dan de optie “Mipmap-niveaus” in de video-instellingen te wijzigen om te zien of het probleem aanhoudt. Hier is hoe te mes:

 • Start Minecraft. Klik vervolgens op Opties.
 • Klik op Video-instellingen….
 • Verplaats de schuifregelaar om de Mipmap-niveaus te wijzigen. Klik vervolgens op Gereed om de wijzigingen op te slaan.
 • Wijzig de geluidsinstellingen van uw Windows-systeem

  Probeer de geluidsinstellingen van uw Windows-systeem te wijzigen om te zien of u dit probleem kunt oplossen. Hier is hoe te mes:

 • Verplaats de muis naar het systeemvak (in de rechter benedenhoek) en klik met de rechtermuisknop op het pictogram Volume. Selecteer vervolgens Geluid.
 • Navigeer naar het tabblad Afspelen. Selecteer uw standaard afspeelapparaat en klik op Configureren.
 • Selecteer voor audiokanalen Stereo en klik op Volgende.
 • Vink het vakje aan naast Links en Rechts voor. Klik vervolgens op Volgende.
 • Klik op Voltooien om de nieuwe instellingen op te slaan.
 • Minecraft opnieuw installeren

  Als alle bovenstaande oplossingen je niet helpen om je Minecraft-probleem zonder geluid op te lossen, probeer dan Minecraft opnieuw te installeren. Door de game opnieuw te installeren, kunt u dit probleem oplossen. Hier is hoe te mes:

 • Druk op het toetsenbord op de Windows-logotoets en typ minecraft. Klik in de lijst met zoekresultaten met de rechtermuisknop op de Minecraft-app en selecteer Installatie ongedaan maken om Minecraft te verwijderen.
 • Download Minecraft uit de Microsoft Store en installeer het opnieuw op uw pc.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ op een Windows-pc op te lossen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  Ik hoop dat je het artikel Het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ op Windows-pc oplost, leuk vindt. Deel dit bericht vooral met je vrienden en familie. Als je hulp nodig hebt met betrekking tot het probleem ‘Geen geluid op Minecraft’ oplossen op Windows-pc, blijf dan in contact


  Posted

  in

  by