/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe het HEIC-formaat van de afbeelding te wijzigen in JPG-formaat op een Android-apparaat - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe het HEIC-formaat van de afbeelding te wijzigen in JPG-formaat op een Android-apparaat

Deze handleiding gaat over het wijzigen van het HEIC-beeldformaat naar JPG-formaat op een Android-apparaat. Dus lees deze gratis gids, Stap voor stap het HEIC-formaat van afbeelding wijzigen in JPG-formaat op Android-apparaat. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe het HEIC-formaat van de afbeelding te wijzigen in JPG-formaat op Android-apparaat – Gids

Hoe handig de Apple-omgeving ook is met functies als Handoff, iCloud Sync en AirDrop, er zijn tekortkomingen die soms gekmakend kunnen zijn. Ik probeerde enkele foto’s die met de iPhone zijn gemaakt, over te zetten naar een op internet gebaseerd item en het herkende de foto’s niet. De iPhone maakt foto’s in de HEIC-instelling, maar wordt nog niet volledig herkend. Om dit probleem op te lossen, heb ik een top-down enquête uitgevoerd. gids over de beste manier om HEIC naar JPG te veranderen op meerdere desktops en mobiele podia.

Hoe HEIC naar JPG op Android te converteren

 • De HEIC naar JPG Converter-app voor Android waarmee je gemakkelijk HEIC-bestanden kunt converteren, is Luma. Het is een HEIC naar JPG-converter die beschikbaar is in de Google Play Store om te downloaden. Laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar de gids over het converteren van HEIC naar JPG op Android met Luma HEIC naar JPG Converter.
 • tik op je Android-telefoon op de Google Play Store en installeer de Luma-app.
 • Open vervolgens de Luma-app op uw telefoon en kies de conversieoptie HEIC naar JPG.
 • Klik vanaf daar op de knop “+” om de HEIC-bestanden op uw Android te kunnen selecteren die u wilt converteren. Als je meerdere bestanden wilt uploaden, ga dan naar mapopties.
 • Tik daarna op “Opslaan” om het HEIC-formaat naar JPG te converteren. Hier kunt u nu de map kiezen waarin u de geconverteerde afbeeldingen wilt opslaan.
 • Om een ​​HEIC-bestandsmap te converteren, tikt u op de gekozen map en vervolgens op de knop “Converteren”. Uw HEIC-bestanden worden geconverteerd naar JPG en u kunt ze nu bekijken in elke app die in uw Android-telefoon is geïntegreerd om de afbeeldingen te bekijken.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe je afbeelding HEIC-formaat kunt wijzigen in JPG-formaat op Android-apparaat. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by