/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe Google Assistent op Android-apparaat in te schakelen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe Google Assistent op Android-apparaat in te schakelen

Deze handleiding gaat over het inschakelen van de Google Assistent op een Android-apparaat. Dus lees deze gratis gids, Hoe u de Google Assistent stap voor stap op een Android-apparaat kunt inschakelen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe Google Assistent op Android-apparaat in te schakelen – Gids

Toen Google Assistant werd gelanceerd, was dit het antwoord van Google op Amazon’s Alexa. Langzaam maar zeker evolueerde het tot ‘s werelds slimste persoonlijke assistent. Google Assistent is uitgebreid naar veel platforms sinds het voor het eerst werd geïntroduceerd. Hoewel zogenaamd exclusief voor de Google Pixel, waren sommige gebruikers in staat om Google Assistant snel te installeren op sommige geroote Android-apparaten met Nougat. Dit dwong Google om zijn strategie te heroverwegen.

Kort daarna vond een beperkte versie van Google Assistant zijn weg naar de Google Allo-app. Met elke update is Google Assistant een steeds krachtigere stemassistent geworden en momenteel het beste dat de wereld te bieden heeft. Vergeleken met andere assistenten zoals Siri of Alexa, is Google Assistant in staat om lange gesprekken aan te gaan met een ongeëvenaard contextueel bewustzijn.

Ik herinner me dat ik diepbedroefd was toen ik las dat Google Assistant werd geïntroduceerd in iOS terwijl mijn Android Marshmallow het nog niet had. In maart 2017 verduidelijkte Google alles en kondigde aan dat Assistant beschikbaar zou zijn voor alle Android-apparaten met versie 6.0 of hoger. Helaas is er één groot nadeel: Google Assistant is alleen officieel beschikbaar in bepaalde landen. Hoewel Google heeft beloofd dat Assistant in de nabije toekomst wereldwijd beschikbaar zal zijn, is de uitrol pijnlijk traag verlopen. Maar zoals je zou verwachten, heeft dat de Android-gemeenschap er niet van weerhouden om tijdelijke oplossingen te vinden om Google Assistant op elk apparaat te installeren.

Hoe Google Assistant op elke Android-smartphone te activeren

Activeer Google Assistent op Android

 • U moet de bètaversies van Google Play Services en Google App op uw smartphone installeren. Om de bètaversie van deze apps te installeren, opent u de “Instellingen” van uw smartphone, scrolt u naar beneden en tikt u op “Google”.
 • Tik nu op de knop “Menu met drie stippen” in de rechterbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op de optie “Help en feedback”.
 • Tik op de Google-helppagina op de knop “Menu met drie stippen” en tik vervolgens op de optie “Bekijken in Google Play Store”. hierdoor wordt de Google Play Services-pagina in de Play Store geopend.
 • Hier moet je naar beneden scrollen en vervolgens op de knop “I’M IN” tikken. Tik vervolgens op de optie “Deelnemen”. Hiermee meld je je aan voor het bètaprogramma. Het zou een paar minuten moeten duren.
 • Nu moet u zoeken naar de “Google-app” in de Play Store. Zodra u de Google-app in de Google Play Store heeft gevonden, moet u deze op uw apparaat installeren. Scroll daarna naar beneden en tik op de knop “I’M IN” en tik vervolgens op de optie “Deelnemen”.
 • Nadat u de Google App op uw apparaat hebt geïnstalleerd, wacht u enkele minuten en start u de Google Play Store-app opnieuw op uw smartphone. Nadat u de Google Play Store op uw apparaat hebt geopend, gaat u naar het gedeelte ‘Mijn apps en games’. Ga dan naar het tabblad “Bèta”. Hier ziet u de app “Google” en “Google Play Services”. U hoeft alleen beide apps bij te werken en ervoor te zorgen dat beide up-to-date zijn.
 • Druk daarna op de startknop van uw apparaat om naar het startscherm te gaan en ga vervolgens naar de “Instellingen” van uw smartphone. Scroll naar beneden en tik op “Apps” en ga vervolgens naar “Google”> “Opslag”> “Ruimte beheren” en tik op de knop “Alle gegevens wissen”.
 • Ga daarna terug naar “Apps” en ga vervolgens naar “Google Play-services”> “Opslag”> “Ruimte beheren” en tik op de knop “Alle gegevens wissen”.
 • Houd nu de startknop van uw smartphone ingedrukt om de “Google App” te openen. Hier zie je de bekende Google-pagina. Tik gewoon op het “Hamburgermenu” en vervolgens op de optie “Instellingen”. Hier vindt u de “Google Assistent-instellingen” en tikt u erop om te configureren.
 • Dat is het.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe Google Assistant op Android-apparaat in te schakelen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by