/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe een Halloween-film te streamen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe een Halloween-film te streamen

Deze gids gaat over het streamen van een Halloween-film. Dus lees deze gratis gids, Hoe u elke Halloween-film stap voor stap kunt streamen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe een Halloween-film te streamen – Gids

Hoewel de meeste van deze films tientallen jaren oud zijn, heeft het nieuwe tijdperk van technologie iets unieks mogelijk gemaakt. Halloween-streaming is nu het hele jaar door mogelijk. Met zoveel streamingdiensten die er zijn, vraagt ​​​​een fan zich misschien af: “Waar kan ik Halloween-films kijken?” Gelukkig kan dit nu je one-stop-shop zijn om uit te zoeken waar je alle spookachtige avonturen van de franchise kunt beleven, ongeacht wanneer het gebeurde. Eerst vermelden we ze in volgorde van publicatie, met een link naar de beste plek om ze allemaal te streamen op basis van gebruiksgemak en abonnementswaarde. Als u zich abonneert op ten minste negen van de films, krijgt u de meeste ervan als u zich abonneert op AMC+ of een service die AMC en Shudder brengt. Het moeilijkst te krijgen is de zesde film, Halloween:

Sinds de eerste Halloween-film in 1978 werd uitgebracht, staat Michael Myers bekend als een koelbloedige moordenaar die zijn uiterste best doet om zijn slachtoffers op te sporen en te vermoorden, met name zijn zus Laurie Strode en degenen die met haar verbonden zijn. Van zijn eerste moord op 6-jarige leeftijd tot het jaar na jaar terroriseren van zijn slachtoffers, zijn capriolen in de Halloween-films zullen je ongetwijfeld doen schreeuwen en popcorn in de lucht gooien.

Halloween (1978)

Degene die het allemaal begon, de baanbrekende slasher van John Carpenter, is een van de meest geliefde horrorfilms aller tijden. Dit eenvoudige verhaal, dat bijna universeel gerespecteerd wordt, verkent het gruwelijke verhaal van Laurie Strode terwijl ze wordt gestalkt en geterroriseerd door Michael Myers, die letterlijk een levende boeman is.

Curtis is nog steeds even goed in de gaten te houden als in 1978 in zijn baanbrekende rol, de iconische partituur blijft ongelooflijk griezelig, en Carpenter’s slimme manieren om Michael te kadreren helpen het originele Halloween zijn spookachtige kracht meer dan 40 jaar te behouden. Van de streamingdiensten waarop je het kunt vinden, is Hoopla interessant omdat het gratis is met een lenerspas.

Halloween II (1981)

Halloween II, een direct vervolg op het origineel, is de film die veel van de vroege kennis rond Michael Myers heeft vastgelegd. Gelukkig zijn Jamie Lee Curtis en Donald Pleasance terug om het verhaal van Laurie Strode (voor de eerste keer) af te maken.

Een veel bloederiger, bloediger film, Halloween II is verre van een schande, maar het heeft weinig van dezelfde griezelige angst als zijn voorganger. Misschien wel het meest opvallende is dat de film onthult dat Michael en Laurie in feite broers zijn. Het is duidelijk dat deze relatie in latere termijnen zou terugkeren, met steeds meer afnemende opbrengsten.

Halloween III: Seizoen van de Heks (1982)

Nadat Halloween II had geprobeerd de boog van Laurie Strode en Michael Myers af te ronden, werd een merkwaardige keuze gemaakt om te proberen de franchise voort te zetten als een jaarlijkse bloemlezing. Wat het gevolg was van het risico was een soort nobele mislukking.

Halloween III is een bizarre film die zo slecht is dat hij goed is, maar lange stukken waarin niets gebeurt en de verdomde mix van slecht acteren en slecht schrijven maken de film behoorlijk onkijkbaar. De film werd slecht ontvangen en wordt nu verdedigd door een kleine groep volgers. Hoewel het niet essentieel is voor folklore, is het interessant om zo’n andere kijk te zien.

Halloween 4: De terugkeer van Michael Myers (1988)

De serie liet de Romeinse cijfers en de anthologiestrategie achterwege en keerde zes jaar later terug met Michael Myers terug als de schurk. Er zijn veel fans van de serie die een goede indruk van deze film hebben, maar op dit punt begonnen de barsten te vertonen. Laurie Strode werd gedood en de film lijdt onder de afwezigheid van Jamie Lee Curtis.

Gelukkig is Donald Pleasance weer teruggekeerd om het nu volledig bovennatuurlijke wezen dat Michael Myers is geworden, na te jagen. Verre van de slechtste die de franchise te bieden heeft, wordt Halloween 4 door velen nog steeds als een zeer slechte film beschouwd.

Halloween 5: Wraak van Michael Myers (1989)

Het jaar daarop uitgebracht Halloween 5: The Revenge of Michael Myers volgt de gebeurtenissen van zijn voorganger en vervolgt het verhaal van Jamie Lloyd, nicht van Laurie Strode en Michael Myers. Deze film is de eerste in de reeks die echt onbedoelde humor produceert.

Terwijl Jamie een telepathische connectie met Myers ontwikkelt, zijn scènes waarin Michael mensen vermoordt, afgewisseld met Jamie’s bovennatuurlijke stuiptrekkingen, serieus saaie dingen die het waard zijn om op een avond voor de lol met een groep horrorfans te kijken. Moeilijk om serieus te nemen, maar de moeite van het bekijken waard voor pure onzin.

Halloween: De vloek van Michael Myers (1995)

Na nog een onderbreking van zes jaar is Halloween: The Curse of Michael Myers weer een episodische aflevering in de Michael Myers-saga die inmiddels een horrorsoap is geworden. Er wordt gelachen met nostalgische jaren 90-thema’s bij deze, maar de absoluut wilde druïde/cult-plot vermengd met de onbevredigende dood van de vorige hoofdrolspeler Jamie Lloyd zorgt ervoor dat deze film vervaagt naar de melodramatische achtergrond.

Halloween H20: 20 jaar later (1998)

H20, een van de meest gerespecteerde Halloween-sequels, bracht het hart terug uit de serie over Jamie Lee Curtis als Laurie Strode. De film is eigenlijk best leuk om te zien, vakkundig geregisseerd en enorm versterkt door de terugkeer van Strode.

Nadat ze hebben onthuld dat Laurie’s dood een list was om haar uit Michaels greep te krijgen, ontmoeten de twee elkaar weer om hun onafgemaakte zaken op te lossen. Wat grotendeels de beste van alle mogelijke koerscorrecties vertegenwoordigt, gezien de staat van de serie destijds, is H20 een mooi uitstel van het vuil van de laatste paar films.

Halloween: Opstanding (2002)

Resurrection, de film die de originele serie effectief doodde en in puin achterliet totdat Rob Zombie zijn C-4 in de mix bracht, is vanaf het begin een mislukking. Resurrection, geregisseerd door de man die Halloween II regisseerde, is een direct vervolg op H20.

Jamie Lee Curtis verschijnt kort voordat Laurie Strode opnieuw wordt vermoord. Een verbijsterend plot met webcam-uitzendingen van Michaels moorden, Busta Rhymes als een vreemde keuze voor de held, en een verwarrende toon vormen samen een van de slechtste aanbiedingen van de serie.

Halloween (2007)

Een goedmaker van deze door Rob Zombie geregisseerde remake is Malcolm McDowells heerlijk overdreven draai als Dr. Loomis. Helaas vonden veel critici dat dit een beetje te veel was om overdreven bloederig te zijn. De zombievaardigheid achter de camera, zoals gedemonstreerd in The Devil’s Rejects, werd gezien als een gebrek aan zijn mening over Michael Myers.

Wanneer hij elementen uit het origineel probeert aan te passen, verbleken ze soms in vergelijking. Erger dan dat zijn echter zijn pogingen om zijn eigen oorsprongsverhaal voor Michael Myers te weven. Ondanks tegenvallende recensies is deze film toch een klein kassucces geworden.

Halloween II (2009)

Op de een of andere manier werd dit vervolg als nog lelijker en zinlozer beschouwd dan de eerste ronde. Halloween II vertegenwoordigt een meer nihilistische en afstandelijke stijl dan zijn voorganger en zet Zombie’s revisionistische kijk op de strijd tussen Laurie Strode en de woeste Michael Myers voort.

Myers is een angstaanjagende figuur in beide Zombies-films, maar de rest van de elementen komen nooit samen om iets anders te creëren dan een bijzonder brute big-budget fanfilm.

Halloween (2018)

De laatste poging om de serie nieuw leven in te blazen, toont de indie-lieveling David Gordon Green’s kijk op het materiaal, wat Jamie Lee Curtis terugbrengt als Laurie Strode. Een directe voortzetting van de originele klassieker, de nieuwe film negeert alles wat daarna komt.

De resulterende herwerkte visie is erg leuk om naar te kijken en Green is in staat om veel van de onafhankelijke geest van de klassieker uit 1978 vast te leggen. Bovendien is Lee Curtis absoluut geweldig als Laurie bij het introduceren van een vrouw die permanent getroffen is door wat er 40 jaar geleden gebeurde op die noodlottige Halloween-avond. voordat.

Halloween Doodt (2021)

Een alarmerende trend zette zich voort met Halloween Kills, omdat een ander vervolg op deze franchise het niet waar kon maken. tot het origineel. Hoewel fans het meer waardeerden dan critici, werd het nog steeds gezien als inferieur aan Halloween 2018, maar een interessante laatste aflevering in Halloween Ends.

Hoewel Michael voor dood werd achtergelaten bij het betreden van deze, vindt hij een uitweg en zet zijn gebruikelijke moordpartij voort. De twist hier is dat Laurie het grootste deel van de speelduur in het ziekenhuis ligt, waardoor Michael zijn dochter, kleindochter en de inwoners van Haddonfield onder ogen moet zien.

laatste opmerking:

Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe je een Halloween-film kunt streamen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


Posted

in

by