/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Hoe de framerate-limiet van Farming Simulator 22 te ontgrendelen - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Hoe de framerate-limiet van Farming Simulator 22 te ontgrendelen

Deze gids gaat over het ontgrendelen van de framesnelheidslimiet van Farming Simulator 22. Dus lees deze gratis gids, Hoe u de framerate-cap van Farming Simulator 22 stap voor stap kunt ontgrendelen. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe de framerate-limiet van Farming Simulator 22 te ontgrendelen – Gids

Farming Simulator 2022 is nu beschikbaar en ziet er beter uit dan eerdere versies van de serie. Heb je je ooit afgevraagd of er een manier is om dingen er nog beter uit te laten zien? we hebben een handleiding ontworpen over hoe je 120 FPS kunt behalen in Farming Simulator 22 om je te helpen je game naar een hoger niveau te tillen door de games zelf uit te proberen en instellingen te ontdekken die het beste zijn voor andere spelers.

Op de best mogelijke manier lijkt Farming Simulator 22 in niets op zijn voorganger. De graphics van de game zijn volledig herzien, maar je kunt ze nog steeds verbeteren door deze eenvoudige handleiding te volgen over hoe je 120 frames per seconde in het spel kunt ontgrendelen, blijf op de hoogte.

Hoe ontgrendel je 120 FPS in Farming Simulator?

Hier is een korte handleiding over hoe je het ware potentieel van deze nieuwe game kunt verkennen en ten volle kunt genieten van de ervaring.

 • Navigeer eerst naar de documentenmap van de game, die standaard C: Gebruikers * UWNAAM * Documenten van mijn games FarmingSimulator2022 zou moeten zijn.
 • Hier vindt u het bestand “Game.xml”.
 • Nadat u het bestand hebt gevonden, opent u het. omhoog.
 • Zoek in het bestand “false”
 • Verander deze waarde in ” true “
 • Start nu je spel opnieuw.
 • Druk op F2 om je FPS te zien.
 • En druk op F3 om het deksel te ontgrendelen.
 • Voordat u het spel start, moet u ervoor zorgen dat dit ook correct is, omdat het problemen met het proces kan veroorzaken als het is ingesteld op onwaar.

  laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe je de framesnelheidslimiet van Farming Simulator 22 kunt ontgrendelen. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.


  Posted

  in

  by