Hoe Apple Watch te koppelen en te ontkoppelen met een nieuwe iPhone

Deze gids gaat over het koppelen en ontkoppelen van Apple Watch met een nieuwe iPhone. Lees dus stap voor stap deze gratis handleiding, Hoe Apple Watch te koppelen en te ontkoppelen met een nieuwe iPhone. Als u een vraag heeft met betrekking tot hetzelfde artikel, kunt u contact met ons opnemen.

Hoe Apple Watch te koppelen en te ontkoppelen met een nieuwe iPhone – Gids

Het is gemakkelijk om een ​​Apple Watch aan je iPhone te koppelen, bijna net zo eenvoudig als het aansluiten van een ander Bluetooth-apparaat. Maar wat als je een nieuwe telefoon hebt gekocht? We behandelen de stappen om uw Apple Watch los te koppelen van uw oorspronkelijke apparaat en uw Apple Watch aan te sluiten op een nieuwe telefoon. Als je je oude iPhone gebruikt, maak dan eerst een back-up en ontkoppel je Apple Watch.

Het goede nieuws is dat u niet eens een aparte back-up hoeft te maken. Als u de onderstaande stappen volgt om uw Apple Watch correct te ontkoppelen, worden uw nieuwste gegevens op uw iPhone opgeslagen. Met Apple Watch kun je sms’jes lezen, oproepen volgen en je gezondheid in de gaten houden vanaf je pols. Maar als u een nieuwe iPhone aanschaft, moet u uw horloge eraan koppelen om veel van de handigere functies te kunnen gebruiken. Kenmerken.

Hoe Apple Watch te koppelen

Als u een nieuwe Apple Watch hebt gekocht en u zich afvraagt ​​hoe u deze met uw iPhone kunt koppelen, moet u het volgende doen. Dit zijn ook de stappen die u moet volgen als u uw Apple Watch hebt losgekoppeld van uw oude iPhone en deze aan uw nieuwe iPhone koppelt.

Automatisch koppelen en configureren

 • Breng de nieuwe (of ongepaarde) Apple Watch dicht bij de iPhone. U zou een prompt moeten zien zoals die in de onderstaande afbeelding. Tik op ‘Doorgaan’.’
 • Je horloge toont nu een animatie. Scan het met je iPhone. Tik op ‘Herstellen vanaf back-up’ als je een oude Apple Watch aan een nieuwe iPhone koppelt. Tik anders op ‘Instellen als nieuwe Apple Watch’.
 • Handmatig koppelen met het ⓘ icoon

 • Tik op het ⓘ-pictogram dat op Apple Watch verschijnt om een ​​naam voor de Apple Watch te zien. het verschijnt zowel op het horloge als op je iPhone in de Watch-app.
 • Tik op de naam en voer de zescijferige code in die op Apple Watch wordt weergegeven om te bevestigen dat u met het juiste horloge koppelt.
 • laatste opmerking:

  Ik hoop dat je de gids leuk vindt Hoe Apple Watch te koppelen en te ontkoppelen met een nieuwe iPhone. Als u vragen heeft over dit artikel, kunt u deze aan ons stellen. Deel ook je liefde door dit artikel met je vrienden te delen.

  0 Shares:
  You May Also Like
  Read More

  Top 7 budget-tv’s van 2022

  In dit artikel zullen we het hebben over de Top 7 Budget TV’s van 2022. We hebben ons…