Forza Horizon 5 pc-spelers kunnen met deze mod in-game ray tracing inschakelen

Met de nieuwe mod kunnen Forza Horizon 5 pc-spelers ray-traced reflecties in-game inschakelen.

Zoals blijkt uit de Digital Foundry Eurogamer en een grafische demo van Digital Dreams, maakt de onlangs uitgebrachte CheatEngine-mod het mogelijk om balken tijdens het spelen van auto’s te laten weerkaatsen.

Zoals verwacht, lijken de prestaties te dalen bij het gebruik van deze mod, en aangezien het gebruik van de mods online waarschijnlijk tot een verbod leidt, wordt gebruikers geadviseerd om het spel offline te spelen wanneer ze het gebruiken.

Geïnteresseerden kunnen de CheatEngine-mod hier (Windows Store) en hier (Steam) downloaden.

Forza Horizon 5 is nu wereldwijd beschikbaar voor Xbox en pc. Zoals eerder gemeld, heeft de nieuwste Horizon van Playground Games al nieuwe records gevestigd voor de serie en de Xbox Game Studios-titel.

We hebben de game na de release beoordeeld en prezen de visuals, voertuigsamenstelling, variëteit, gevarieerde kaart en onberispelijke online integratie. Hier is wat van wat onze eigen Chris Ray erover te zeggen heeft.

Dit is waar de wereld van Forza Horizon 5 om de hoek komt kijken. Voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, er zijn een aantal gebieden die uitgebreider en gevarieerder worden. Van Colorado tot de grens tussen Frankrijk en Italië, tot de oostkust van Australië en uiteindelijk tot het noorden van Groot-Brittannië, elk van hen werd steeds diverser in wat ze te bieden hadden, of het nu om het terrein of het klimaat ging. Dit is de grootste game van allemaal, aangezien Forza Horizon 5 zo’n grote verscheidenheid aan Mexico omvat. Zoals altijd is dit een uniforme versie van het land, maar Playground Games heeft er alles aan gedaan om het allemaal te krijgen.

Dat gezegd hebbende, er zijn bijna een dozijn biomen op deze kaart, meer dan ooit in deze serie. Er is zoveel te zien in weilanden, bossen, woestijnen, moerassen en zelfs een actieve vulkaan (tot nu toe één race actief). Beter nog, seizoenen keren terug van Forza Horizon 4. Hoewel ze begrijpelijkerwijs de hele kaart zullen beïnvloeden — zoals ze deden in een beperkte regio — zullen de verschillen hier per regio verschillen. Er kan sneeuw liggen op de vulkaan, maar de stranden langs de Gulf Coast zijn nog warm. Wanneer het regenseizoen echter aanbreekt, kunt u beter wegblijven van de kust, en vooral van de moerassen.

0 Shares:
You May Also Like