Final Fantasy VII-remake krijgt langverwachte PS5-upgrade voor PS Plus-abonnees

Square Enix heeft bevestigd dat de PS5-upgrade voor de versie van Final Fantasy 7 Remake, die in maart van dit jaar beschikbaar kwam voor PS Plus-abonnees op PS4, beschikbaar is.

In een tweet van het weekend zei de ontwikkelaar dat degenen die de remake naar PlayStation Plus hebben gedownload, toegang hebben tot de PS5-versie van de game. Ondanks enige verwarring in sommige mediakringen, zal dit geen upgrade gratis zijn, maar Square-Enix heeft op het moment van schrijven de prijs voor de upgrade niet aangekondigd.

Dit lost eindelijk het toezicht op van afgelopen lente toen de PS Plus-editie alleen de PS4-versie van de game bevatte, in plaats van de PS5-gerichte Intergrade, die verbeterde verlichting, effecten en ondersteuning biedt. voor de nieuwe generatie console DualSense-controller.

Bovendien was er geen upgradepad voor PS5-bezitters. Dit maakte het moeilijk voor PS5-bezitters om de hele game te kopen als ze wilden genieten van de visueel verbeterde versie.

Vanaf deze woensdag…

• PS Plus-abonnees die al gebruik hebben gemaakt van @Final Fantasy VII Remake away @PlayStation Bovendien kan hij upgraden naar de PS5-versie van de game.

• De pauze van de aflevering, de DLC met in de hoofdrol Yuffie Kisaragi, krijgt tijdelijk 25% korting! pic.twitter.com/mnkCIRR586

– FINAL FANTASY VII REMAKE (@finalfantasyvii) 19 december 2021

Naast de release van de PS5-upgrade, zal de Episode Intermission DLC-uitbreiding – met “Yuffie als hoofdpersonage, een opwindende nieuwe verhaallijn en tal van gameplay-toevoegingen voor gamers om van te genieten” – ook beschikbaar zijn voor PS5-bezitters.

Het kostte ons een tijdje om dit uit te zoeken, maar dit was een exclusieve DLC voor PS5 en werd meegeleverd met de stand-alone versie van FF7R. Degenen op de PS4-versie die upgraden naar de PS5-versie zullen moeten betalen voor de DLC, maar deze krijgt gedurende een beperkte tijd 25% korting.

Het nieuws komt nadat Final Fantasy 7 Remake Integrate vorige week in de Epic Games Store werd gelanceerd, waardoor pc-gamers de kans kregen om mee te doen. De eerste ervaringen waren echter niet goed voor veel pc-gamers.

In onze recensie van FF7R gaven we het een beoordeling van 4,5 / 5 sterren en onze recensent noemde het “een van de beste JRPG’s in de recente geschiedenis, een nieuwe maatstaf voor visuals en realtime gevechten.” in de serie, terwijl het er nog steeds in slaagt om een ​​van de grootste verhalen van de game op een grootse manier te vertellen.

0 Shares:
You May Also Like
Read More

De 5 beste gaming-toetsenborden –

rode draak De meeste gamers zijn kieskeurige wezens, vooral als het gaat om de randapparatuur die ze gebruiken…