/** * Function to automatically update the focus keyword with the post title */ function update_focus_keywords() { $posts = get_posts(array( 'posts_per_page' => -1, 'post_type' => 'post' //replace post with the name of your post type )); foreach ($posts as $p) { update_post_meta($p->ID, 'rank_math_focus_keyword', strtolower(get_the_title($p->ID))); } } add_action('init', 'update_focus_keywords'); Een Sony vlogcamera en een ADO elektrische fiets zijn de hoogste punten - Tutorials, Marketing, Tips en Technologie Blog

Een Sony vlogcamera en een ADO elektrische fiets zijn de hoogste punten

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Trusted Recommends. Zoals altijd hebben we de beste technologie van de afgelopen zeven dagen voor je verzameld om te bekijken.

De lijst van deze week bevat een vlaggenschip-smartphone, een 360-graden luidspreker, een vlogcamera en zelfs een hybride e-bike. Lees verder om alle producten te ontdekken die deze week indruk maakten op onze testers…

Oppo Find X5

LG RP4 linkeraanzichtLG RP4 linkeraanzicht

Dan hebben we de LG RP4 XBOOM 360. Deze draagbare Bluetooth-luidspreker heeft een groots geluid en kan door zijn formaat ook worden uitgebreid naar het budgetsegment. De speaker heeft een robuust design, 360-graden geluid en zelfs een scala aan sfeerverlichtingsmodi en DJ-geluidseffecten.

Deze luidspreker is niet klein, maar toch draagbaar, wat betekent dat je het feest met je mee kunt nemen.

Beoordeling: 4/5

Toshiba 43UL2163DB

Toshiba UL21 voorzijde

De Toshiba 43UL2163DB is een van de vier 4K- en HD Ready-tv’s die eind vorig jaar door Toshiba zijn gelanceerd en die geavanceerde functies combineren met een betaalbare prijs. De tv maakt gebruik van Toshiba’s TRU Micro Dimming en TRU Resolution-technologie, evenals ondersteuning voor Dolby Vision en Dolby Atmos.

Je moet een Echo-luidspreker aansluiten om met Alexa te chatten, maar deze tv heeft een handvol premiumfuncties voor een betaalbare prijs.

Beoordeling: 4/5

Robert’s Revival Petite

Roberts Revival Petite in Hand

Revival Petite is de nieuwste toevoeging aan Roberts Radio’s zestig jaar oude Revival-lijn en heeft hetzelfde kleurrijke retro-ontwerp en vintage-geïnspireerde details als zijn grotere broers en zussen.

Maar alleen omdat het klein is, wil nog niet zeggen dat het geen groots geluid kan leveren. De levensduur van de batterij is ook indrukwekkend en verslaat Robert’s claim van 20 uur, hoewel er geen ondersteuning is voor snel of draadloos opladen aan boord.

Opmerking 4/5

Huawei MateBook E

De Huawei MateBook E is een verbluffende twee-in-één laptop met een OLED-scherm en ondersteuning voor de Huawei M-Pen 2. Deze laptop is superdraagbaar en ideaal voor iedereen die onderweg werkt, met het meegeleverde toetsenbord, wat betekent dat je het als een laptop uit de doos.

Hoewel de teleurstellende batterij een beetje teleurstellend is, maken de uitstekende algehele prestaties het een gemakkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een gecombineerde tablet- en laptopervaring.

Beoordeling: 4/5

Sony ZV-E10

sony zv-e10 op tafel

De eerste van onze 4,5-sterrenrecensies is de Sony ZV-E10. Deze spiegelloze camera is een geweldige keuze op instapniveau voor beginnende YouTubers en vloggers. Hij is niet alleen klein en licht, maar ondersteunt ook 4K-video en zit boordevol handige functies, zoals digitale beeldstabilisatie en realtime autofocus-tracking voor ogen en gezichten.

De ZV-E10 mist de ingebouwde optische stabilisatie die wordt geboden door duurdere modellen, maar werkt met ondersteunde lenzen, waardoor de prestaties kunnen worden aangepast en verbeterd.

Beoordeling: 4.5/5

Astro A10 Gen 2

De Astro A10 Gen 2 is de opvolger van de originele Astro A10 headset. Gen 2 biedt dezelfde betaalbare prijs als zijn voorganger, maar met een herzien ontwerp. De headset is licht en flexibel en hoewel er geen Bluetooth-ondersteuning is, heeft hij een indrukwekkende microfoon en een gebalanceerd geluid.

Al het bovenstaande maakt het een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar hun eerste gamingheadset.

Beoordeling: 4.5/5

BT hybride verbinding

Helden van BT Hybrid Connect

BT Hybrid Connect is een breedband-add-on waarmee u het EE 4G-netwerk kunt gebruiken als back-up wanneer uw internet uitvalt, of u nu in een belangrijke vergadering zit of een film streamt.

Hybrid Connect biedt een uitstekende landelijke dekking en snelheden om tegen een goede prijs een back-up van uw primaire verbinding te maken, hoewel het systeem soms traag overschakelt.

Beoordeling: 4.5/5

Tiener D30

Teen Hero D30

De ADO D30 hybride fiets is een stap verder dan de andere e-bikes van ADO en biedt een aanzienlijk betere bouwkwaliteit en een soepeler rijgedrag.

Het is duurder dan de andere fietsen van de fabrikant, maar de krachtige motor en draadaangedreven schokken maken het nog steeds een uitstekende keuze voor woon-werkverkeer.

Opmerking 4.5/5


Posted

in

by